Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Ζαρίφη: «Όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας;»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας;»

Η Κατερίνα Ζαρίφη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω TikTok για κοινωνικά στερεότυπα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ξέσπασε σε ένα βίντεο στο TikTok σχετικά με τα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμη στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την ερώτηση που γίνεται αρκετά συχνά σε γυναίκες και αφορά την απόκτηση παιδιού ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τη ενόχλησή της.

Σε ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων μίλησε εκ μέρους των γυναικών που έχουν πάρει την απόφαση να μην παντρευτούν ή/και να μην κάνουν παιδιά, λέγοντας πως ο καθένας φτιάχνει τη ζωή του όπως του ταιριάζει.

Όλη η δήλωσή της

Κι είστε και εσείς οι άκυροι που σας πετυχαίνουμε στον δρόμο και μας ρωτάτε «Παντρεύτηκες; Όχι. Δεν έφτιαξες τη ζωή σου!». Το «φτιάχνω τη ζωή μου» σημαίνει παντρεύομαι και κάνω παιδί μόνο; Δηλαδή η ζωή είναι ένα φασόν μόνο; Δεν υπάρχουν ζωές και ζωές φτιαγμένες;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

«Δηλαδή όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας; Είναι η πιο άκυρη έκφραση! Ο καθένας φτιάχνει τη ζωή που του ταιριάζει. Μπορεί η δική μου η ζωή που δεν είμαι παντρεμένη με παιδί να είναι πιο φτιαγμένη από τη δική σου για τα δικά μου δεδομένα» πρόσθεσε.

«Σταματήστε να βάζετε κουτάκια σε όλα κατά το δικό σας συμφέρον. Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε κατά την ταπεινή μου γνώμη όταν κάνουμε αυτό που θέλουμε και κυρίως όταν ζούμε με αγάπη», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

@katerinazarifi_♬ πρωτότυπος ήχος – Katerina Zarifi

Λίγο καιρό πριν η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμη για τα άτομα με παραπανίσια κιλά στο podcast της Γιώτας Μπαντέ στον Pride.

«Όταν μου λένε χάσει κιλά για την υγεία σου, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σε ένα πράγμα. Έχεις δει τις εξετάσεις αίματος μου; Έχεις δει τις δικές σου και θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο υγιής από μένα επειδή είσαι πιο αδύνατος; Συμφωνώ στην περίπτωση που η παχυσαρκία είναι αυτό που λέμε άρρωστη και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κινηθεί, να μετακινηθεί. Εγώ έχω χάσει κάποια κιλά, το οποίο έγινε τυχαία. Δεν τα έχασα ούτε για γκόμενο, ούτε για τη δουλειά, ούτε για τίποτα. Ίσα ίσα που όταν ξεκίνησα στη δουλειά ήμουν άλλη τόση».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024