Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μία εκτενής και αποστομωτική απάντηση έδωσε η Δωροθέα Μερκούρη σε χρήστη του Instagram που σχολίασε κάτω από μια δημοσίευσή της: «πολύ ψώνιο και χαζή».
«Οι γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά η μια με την άλλη.. Θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενου, πατριαρχικού συστήματος αφού η μια με την άλλη δεν φτιάχνουμε το γυναικείο όραμα. Εσείς θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα αφού με τις γυναίκες είστε έτσι. Θα είστε πάντα μια σκιά αφού ο φθόνος σας κυριεύει».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!