Ως τότε, όμως, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φροντίζει να απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Μέσα από τα social media, δε, επιλέγει να μοιράζεται συνεχώς ξεχωριστά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ ορισμένες φορές ανεβάζει κατακόρυφα τη θερμοκρασία με ορισμένα από αυτά.
Αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια και νέα συνεργάτιδα του Πρωινού περνάει μέρος των διακοπών στο όμορφο Πήλιο, απ’ όπου και δημοσίευσε δυο ιστορίες στις οποίες ποζάρει με χαμόγελο και το εντυπωσιακό της μπικίνι στον φωτογραφικό φακό του κινητού της.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.