Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λαρς φον Τρίερ: «Προκλητική» αγγελία στο Instagram που ψάχνει μούσα-σύντροφο

Λαρς φον Τρίερ: «Προκλητική» αγγελία στο Instagram που ψάχνει μούσα-σύντροφο

«67χρονος με Πάρκινσον, OCD και ελεγχόμενο αλκοολισμό»

Γνωστός για τον τρόπο του να προκαλεί είτε με την τέχνη του είτε με τις εμφανίσεις του, όπως παλιότερα με το τατουάζ στη γροθιά του, είτε πια με την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο διάσημος Δανός σκηνοθέτης Λαρς φον Τρίερ, πριν έξι ημέρες έκανε μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση στο Instagram. Ενδεχομένως αυτοσαρκαζόμενος για την ηλικία του και την κατάσταση της υγείας του.

Ο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης, πέρυσι τον Αύγουστο, είχε κάνει γνωστό δημοσίως ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και επρόκειτο να κάνει ένα διάλειμμα, προκειμένου να φροντίσει την υγεία του.

Με φανατικούς θαυμαστές, ο ιδιοφυής και αιρετικός σκηνοθέτης, δημιουργός των κινηματογραφικών ταινιών, «Nymphomaniac», «Dogville» και «The Idiots», στην επίμαχη ανάρτησή του στο Instagram, παρουσιάζει μια ιδιότυπη αγγελία.

Στην εν λόγω δημοσίευση, λέει -και γράφει με τρόπο που υπενθυμίζει και την νόσο του- ότι αναζητά γυναίκα σύντροφο και μούσα.

Στο βίντεο που ανάρτησε, παρουσιάζεται απέναντι στην κάμερα, να κρατάει μια χάρτινη πινακίδα που γράφει «Lars von Trier looking for girlfriend/muse» (Ο Λαρς φον Τρίερ αναζητά σύντροφο/μούσα).

Αυτοσαρκασμός και ειρωνεία

Ο Λαρς φον Τρίερ ο οποίος έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, λέει στο βιντεάκι του: «Δεν ξέρω σε τι σημείο έφερα τον εαυτό μου αυτή τη φορά. Πριν πνιγώ στην αυτάρεσκη διαφήμιση, ας μου επιτρέψετε να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα: Είμαι 67 ετών. Έχω τη νόσο του Πάρκινσον, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και, προς το παρόν, ελεγχόμενο αλκοολισμό. Με λίγη τύχη, ενδεχομένως να έχω μπροστά μου μερικές ακόμη αξιοπρεπείς ταινίες».

«Όλα αυτά υποτίθεται ότι αφορούν μια -παλιάς σχολής- αγγελία γνωριμίας», συνέχισε ο ίδιος στο βιντεάκι του λέγοντας, «στην οποία εγώ, χωρίς να ξέρω το παραμικρό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψάχνω για μια γυναίκα σύντροφο/μούσα και παρά την γκρίνια μου, εξακολουθώ να επιμένω ότι σε μια καλή ημέρα, με τη σωστή παρέα, μπορώ να γίνω αρκετά γοητευτικός σύντροφος».

Ολοκληρώνοντας τη διαδικτυακή του παρέμβαση ο Δανός σκηνοθέτης σημείωσε: «Μπορείτε να στείλετε όλα τα ερωτήματά σας σχετικά με αυτή τη διαφήμιση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση bill.mrk.lars@gmail.com».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024