Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
UEFA Super Cup: Το «Γ. Καραϊσκάκης» διαφήμισε την Ελλάδα στον κόσμο

UEFA Super Cup: Το «Γ. Καραϊσκάκης» διαφήμισε την Ελλάδα στον κόσμο

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χθες βράδυ χτύπησε στον Πειραιά και στο Γ. Καραϊσκάκης. Το φαληρικό γήπεδο, η UEFA και ο Ολυμπιακός έκαναν τα μέγιστα, ώστε η μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού, ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup, να διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία και να διαφημίσει τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ήταν μια πραγματική γιορτή. Το γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα διοργάνωσαν ένα εκπληκτικό διήμερο, με επίκεντρο φυσικά τον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, μεταφέροντας όμορφες εικόνες σε όλο τον πλανήτη.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απόλαυσαν από την σουίτα του ανανεωμένου Καραϊσκάκη την αναμέτρηση. Όλα τα μέλη της Σίτι και της Σεβίλλης είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τη φιλοξενία και τη οργάνωση.

«Έχουμε εκπλαγεί με το πόσο καλά οργανωμένη είναι κάθε λεπτομέρεια. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, ως φιλοξενούμενοι του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Κάρλος Αρόγιο.

Η συνεργασία της UEFA, με τον Ολυμπιακό και το γήπεδο Καραϊσκάκη απέδωσε στο έπακρο, για μια διοργάνωση που για πρώτη φορά πραγματοποίησε ένας σύλλογος και όχι η Ομοσπονδία.

Θετικό πρόσημο είχαν και οι δράσεις εκτός γηπέδου, όπως στην πλατεία Κοραή με τη μετάδοση του ματς σε γιγαντοοθόνη.

Η UEFA έβαλε άριστα σε όλα τα οργανωτικά θέματα αλλά και στα θέματα ασφαλείας. Την ώρα του τελικού και κατά τη διάρκεια των εκπομπών, το MEGA ήταν πρώτο στις προτιμήσεις με ποσοστά που ξεπέρασαν το 30%.

Και τα καλύτερα έρχονται… τις  τις Τετάρτες. Επόμενο ραντεβού στις 23 Αυγούστου με την πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League.

Μπράγκα-Παναθηναϊκός ζωντανά στο MEGA από τις 9 το βράδυ με pre και post game εκπομπές.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024