Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
UEFA Super Cup: Η απονομή του τροπαίου στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης»

UEFA Super Cup: Η απονομή του τροπαίου στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο αρχηγός Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι σήκωσε στον ουρανό του φαληρικού γηπέδου το τρόπαιο του UEFA Super Cup.

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φόρεσε τα καλά του και υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη στον μεγάλο τελικό του UEFA Super Cup.

Ωραίο ποδόσφαιρο

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης. Σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, οι «πολίτες» οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στη Σεβίλλη (1-1 κ.δ) και με 5-4 κατάφεραν να επικρατήσουν των Ανδαλουσιανών, φτάνοντας στην κατάκτηση του UEFA Super Cup.

Μια αναμέτρηση με πολλές συγκινήσεις που μας επεφύλασσε πολλές και σημαντικές φάσεις, ωραίο ποδόσφαιρο, δυναμικά μαρκαρίσματα και φυσικά γκολ.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ πίεσαν πολύ, είχαν τον Εντερσον ν’ αποσοβεί τον κίνδυνο τουλάχιστον δύο φορές σε τετ α τετ με τον Εν Νεσίρι και ουσιαστικά έπαιξε κομβικό ρόλο για να οδηγηθεί το ματς στα πέναλτι.

Οι πρώτες οκτώ εκτελέσεις των τεσσάρων παικτών που δοκίμασαν τα πόδια τους ήταν άψογες, με τους τερματοφύλακες να μην έχουν τύχη.

Στο δοκάρι

Στο ένατο πέναλτι ο Κάιλ Γουόκερ της Σίτι έστειλε την μπάλα στ’ αριστερά, με τον Μπόνο να πέφτει σωστά αλλά να μην μπορεί να τον σταματήσει αφού βρήκε την μπάλα.

Στο δέκατο πέναλτι ο Νεμάνια Γκούντελι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε την μπάλα με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι κι έτσι οι Αγγλοι αναδείχθηκαν νικητές.

Πανηγυρισμοί

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν πιο ψύχραιμοι και κατέκτησαν τον τίτλο. Στη συνέχεια, μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και ο αρχηγός Κάιλ Γουόκερ σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό του φαληρικού γηπέδου, δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024