Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάνα Μαρίν: Η πρώην πρωθυπουργός όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Με κοντή φούστα και crop top, διασκεδάζει σε φεστιβάλ

Σάνα Μαρίν: Η πρώην πρωθυπουργός όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Με κοντή φούστα και crop top, διασκεδάζει σε φεστιβάλ

Ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές για την 37χρονη πολιτικό.

Σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει η Σάνα Μαρίν, μετά τον χωρισμό της από τον, επί 19 χρόνια σύζυγό της, Μάρκους Ράικονεν.

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, λίγους μήνες μετά το τέλος του γάμου της και την ήττα στις τελευταίες εκλογές της χώρας της, άφησε στην ντουλάπα της τα κοστούμια και τις επίσημες ενδυμασίες και έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση στο Flow Festival, στο Ελσίνκι.

Η 37χρονη αγαπά τα πάρτι και κάθε χρόνο δίνει το «παρών» στο φεστιβάλ, που αποτελεί θεσμό στην πολιτισμική ζωή της χώρας της. Έτσι έκανε και φέτος… Φόρεσε μία δερμάτινη, κοντή φούστα και ένα crop top και διασκέδασε με την παρέα της. Το λουκ της ολοκλήρωσε με ψηλά τακούνια και γυαλιά ηλίου.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκπλήσσοντας τους 1 εκατομμύριο ακολούθους της. Σε αυτά δείχνει να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές ενώ σε ένα βίντεο ακούει μουσική και χορεύει ανάμεσα στο πλήθος. «Flow 2023», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και αποθεώθηκε.

«Είσαι εκπληκτική. Δείχνεις στον κόσμο ότι μπορεί να ντύνεται όπως του αρέσει», «Θα μπορούσες να συνεχίσεις ως πρωθυπουργός. Είσαι σίγουρα η καλύτερη που είχε η χώρα, ψύχραιμη και φυσιολογική», «Σε ευχαριστώ που είσαι ο εαυτός σου. Η παρουσία σου και η ηγεσία σου λείπει από την πολιτική σκηνή της χώρας», είναι μόνο κάποια από τα χιλιάδες σχόλια που δέχτηκε η πιο δημοφιλής πρωθυπουργός της Φινλανδίας εδώ και δεκαετίες.

Δείτε τις φωτογραφίες της

Μία εβδομάδα νωρίτερα, σε άλλη της ανάρτηση η Σάνα Μαρίν εξομολογήθηκε ότι -επιτέλους-έκανε σωστές καλοκαιρινές διακοπές.

«Φέτος το καλοκαίρι έκανα σωστές καλοκαιρινές διακοπές, για πρώτη φορά εδώ και καιρό. Έχω ασχοληθεί με την Έμμα (σ.σ. η κόρη της), τον αθλητισμό, με τους φίλους μου, έχω απολαύσει καλό φαγητό και αξέχαστα ταξίδια. Να έχετε όλοι ένα όμορφο καλοκαίρι», τόνισε η πολιτικός και συνόδευσε τη δημοσίευσή της με μία φωτογραφία, από γεύμα με μία φίλης της.

«Είμαι ένας αληθινός άνθρωπος»

Υπενθυμίζεται ότι η Σάνα Μαρίν ήταν πρωθυπουργός της Φινλανδίας από το 2019 έως το 2023. Σε ηλικία 34 ετών έγινε η νεότερη ηγέτης κράτους στον κόσμο και η νεότερη πρωθυπουργός στην πολιτική ιστορία της χώρας της. Τον περασμένο Ιούνιο, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το κόμμα της ήρθε τρίτο και η ίδια παραιτήθηκε από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών.

Η θητεία της σημαδεύτηκε από την πανδημία της Covid-19 και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αλλά η μοντέρνα, φεμινίστρια πολιτικός, έγινε η πιο γνωστή πολιτικός της χώρας στον πλανήτη, όπως έχει σημειώσει το BBC.

Ακόμη, πέρυσι δέχτηκε σκληρή κριτική, μετά τη διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του βίντεο που την έδειχνε να χορεύει προκλητικά με γνωστή influencer και φίλους σε πάρτι.

Η αντιπολίτευση μίλησε ακόμα και για χρήση ναρκωτικών, αλλά οι κατηγορίες της διαψεύστηκαν από το σχετικό τεστ που έγινε, κατόπιν, στην Φινλανδή, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Η ίδια τότε υπερασπίστηκε δυναμικά τις επιλογές της. Όπως είπε: «Αυτά τα βίντεο είναι προσωπικά και τραβήχτηκαν σε ιδιωτικό χώρο. Δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκαν. Πέρασα μια νύχτα με τους φίλους μου. Απλά, κάναμε ένα θορυβώδες πάρτι. Χόρεψα και τραγούδησα.

Εκπροσωπώ μια νεότερη γενιά, αλλά σε ό,τι αφορά τα social media ή το Instagram θεωρώ ότι εκτός από πρωθυπουργός είμαι και ένας αληθινός άνθρωπος. Επομένως, δεν θα αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρομαι. Φυσικά πρέπει να προσέχω τι λέω, γιατί μπορεί να φανεί ότι αντιπροσωπεύω ολόκληρη την κυβέρνηση, αλλά παραμένω και άνθρωπος κι αυτό δεν θα αλλάξει στο μέλλον».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024