Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άστον Κούτσερ - Μίλα Κούνις: Έβαλαν το σπίτι τους Airbnb - Οι παροχές που προσφέρει

Άστον Κούτσερ – Μίλα Κούνις: Έβαλαν το σπίτι τους Airbnb – Οι παροχές που προσφέρει

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε κράτηση μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας από τις 19 Αυγούστου.

Μετά τη Γκουίνεθ Πάλτροου, που ανακοίνωσε ότι νοικιάζει τον ξενώνα του σπιτιού της στο Μοντεσίτο, και το ζεύγος Άστον ΚούτσερΜίλα Κούνις αποφάσισε να φιλοξενήσει κόσμο σε συνεργασία με την πλατφόρμα Airbnb.

Μέσω ενός βίντεο οι δύο ηθοποιοί μιλούν για την έμπνευσή τους να προσφέρουν διαμονή στην έπαυλη αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων, που μένουν μαζί με τα παιδιά τους.

Στο σύντομο κλιπ, ο Κούτσερ κάθεται δίπλα στην Κούνις ενώ πίσω τους φαίνεται σπίτι τους στην Σάντα Μπάρμπαρα και να της μιλάει για την «πραγματικά ανόητη ιδέα του», όπως την χαρακτηρίζει.

«Είναι πιο χαζό από το μουστάκι μου», λέει ο 45χρονος, με τη σύζυγό του να του απαντά: «Είμαι σίγουρη. Τι ιδέα είναι αυτή;».

«Νομίζω ότι πρέπει να έρθουν άγνωστοι και να μείνουν μαζί μας. Είναι τόσο ωραία εδώ», της απαντά ο Κούτσερ.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κούτσερ εξηγεί: «Δεν είναι η πιο τρελή ιδέα που είχα… μείνετε μαζί μας στο παραθαλάσσιο σπίτι μας!».

Παράλληλα, στον βιογραφικό του μοιράζεται έναν σύνδεσμο που οδηγεί στην καταχώριση του σπιτιού στο Airbnb.

Οι παροχές που προσφέρουν

Το μέρος ονομάζεται «Ashton & Mila’s Oceanfront Oasis» και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε κράτηση μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας από τις 19 Αυγούστου.

Η αγγελία αναφέρει ότι έως τέσσερα άτομα μπορούν να μείνουν στο σπίτι, το οποίο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα κρεβάτι και ένα μπάνιο.

Επίσης, οι δύο ηθοποιοί παρέχουν Wi-Fi, τηλεόραση, κουζίνα, τραπεζαρία, γραφείο, πετσέτες, σεντόνια, σαπούνι και χαρτί τουαλέτας αλλά δεν υπάρχει κλιματισμός και πλυντήριο ρούχων.

«Τα πάρτι, το κάπνισμα και τα ναρκωτικά δεν επιτρέπονται», ξεκαθαρίζουν και σημειώνουν ότι το οίκημα διαθέτει 24ωρη φύλαξη και κάμερες ασφαλείας ενώ ζητούν από τους υποψήφιους ένοικους να μην τραβούν φωτογραφίες ή βίντεο χωρίς να τους ενημερώσουν.

Τέλος, επισημαίνουν ότι θα βρίσκονται εκεί για να καλωσορίσουν τους επισκέπτες κατά την άφιξή τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται για μια διασκεδαστική διαμονή.

Δείτε φωτογραφίες από την καταχώρησή τους στην πλατφόρμα

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024