«Ψάχνει το… μπαμ με παίκτη της Λίβερπουλ η Αλ Νασρ»
Η Αλ Νασρ μετά την απόκτηση του Σαντιό Μανέ σκέφτεται να προσθέσει ακόμα έναν πρωτοκλασάτο παίκτη στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Οι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν πάρει… φόρα και δεν σταματούν να προσπαθούν να δελεάσουν αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για να ενισχύσουν τις ομάδες και το πρωτάθλημά τους. Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι και η Αλ Νασρ.
Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την απόκτηση του Σαντιό Μανέ έχει βάλει στο στόχαστρό της αυτή τη φορά έναν παίκτη της Λίβερπουλ. Ο λόγος για τον Άλισον.
Όπως αναφέρει το «Foot Mercato» σε δημοσίευμά του, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων και μάλιστα βλέπει με καλό μάτι τη μετακίνησή του στη χώρα.
Προς το παρόν βέβαια δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα η Αλ Νασρ να χτυπήσει την… πόρτα της Λίβερπουλ και να προσφέρει ένα τεράστιο ποσό για τον 30χρονο.
🚨#exclu 🔴
Al-Nassr lorgne Alisson Becker, le gardien 🇧🇷 de Liverpool. Le Brésilien est tenté par l’Arabie Saoudite 🇸🇦.https://t.co/Y4c6hKpUbF pic.twitter.com/mn4eYZMHYg— Sébastien Denis (@sebnonda) August 15, 2023
- Η Ιαπωνία καλεί τον πρεσβευτή της Κίνας για έντονες διαμαρτυρίες
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις

