Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση για τον αποκλεισμό Κασιδιάρη από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΠΑΣΟΚ: Ετοιμάζει νομοθετική ρύθμιση για τον αποκλεισμό Κασιδιάρη από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες έρμαιο στα χέρια καταδικασμένων εγκληματιών»

Την άμεση λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που θα αποκλείει από τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνδυασμούς των οποίων η ηγεσία ασκείται από πρόσωπα καταδικασμένα για εγκληματική οργάνωση, γνωστοποιεί ο βουλευτής Επικρατείας, Παναγιώτης Δουδωνής.

«Είναι αδιανόητο ότι η κυβερνητική πλειοψηφία παρακολουθεί αμέτοχη καταδικασμένους για εγκληματική οργάνωση να συνιστούν συνδυασμό δημοτικών εκλογών και ο επικεφαλής τους να κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο της Αθήνας, διατυμπανίζοντάς το μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», επισημαίνει σε σχετική δήλωσή του.

Τι ανέφερε ο βουλευτής

«Φαίνεται πως η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της κυβέρνησης στην απαγόρευση συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές πολιτικού κόμματος που υποκρύπτει εγκληματική οργάνωση επί τρία χρόνια και παρά τις πρωτοβουλίες της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δεν της έγινε μάθημα», υποστηρίζει ο βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ για τους Θεσμούς.

Εξάλλου, υπογραμμίζει ότι «το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες έρμαιο στα χέρια καταδικασμένων εγκληματιών».

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε με συνέπεια, άτεγκτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στους νεοναζί εγκληματίες απαιτεί και θα επιδιώξει άμεσα τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, που θα αποκλείει από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης συνδυασμούς των οποίων η ηγεσία ασκείται από πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση», καταλήγει ο κ. Δουδωνής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024