Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νηπιαγωγείο: Τα απαραίτητα σχολικά για τους (πολύ) μικρούς μαθητές

Νηπιαγωγείο: Τα απαραίτητα σχολικά για τους (πολύ) μικρούς μαθητές

Για να είναι έτοιμοι πριν χτυπήσει το κουδούνι

Το νηπιαγωγείο είναι το πρώτο μεγάλο σκαλοπάτι στην όμορφη πορεία ενός καινούριου μαθητή. Και μπορεί οι μικροί μαθητές ακόμα να περνούν ανέμελες στιγμές απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά εσείς ως γονείς θα πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαστείτε για την νέα μετάβαση του παιδιού στο σχολικό περιβάλλον.

Πριν ανοίξουν τα σχολεία φτιάξτε τη σχολική λίστα με τα σχολικά είδη που πρέπει να έχει το μικρό σας ώστε να κάνετε τις αγορές πριν χτυπήσει το κουδούνι.

Και αν έχετε ήδη προβληματιστεί για το τι πρέπει να πάρετε σκεφτείτε ότι για τους μαθητές του νηπιαγωγείου η σχολική λίστα είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τους μαθητές των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων.

Ωστόσο εάν ακόμα δεν ξέρετε τι να πάρετε από σχολικά είδη και κυρίως από που το SHOPFLIX.gr έχει την λύση.

Ο,τι θα χρειαστεί το πρωτάκι σας αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά θα τα βρείτε όλα σε απεριόριστη ποικιλία στην πλατφόρμα και μάλιστα σε εκπτώσεις που φθάνουν έως και -80%.

Επιλέξτε δε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA ώστε όλα σας τα σχολικά θα έρθουν σε μια αποστολή στο σπίτι σας, στην ώρα τους σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Επιλέξετε έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής και κερδίστε 10 ευρώ επιστροφή σε κάθε αγορά με κάρτα Visa.

Ολη η λίστα για τους μαθητές του νηπιαγωγείο

Ακόμα και αν δεν ξέρετε τι να αγοράσετε, ξεκινήστε με το βασικό! Την σχολική τσάντα. Αυτή που χρειάζεται κάθε μαθητής οποιασδήποτε ηλικίας.

Τα παιδάκια που πηγαίνουν νηπιαγωγείο δεν χρειάζονται μεγάλη τσάντα. Μια μικρή τσάντα που θα έχει άνετη σχεδίαση και φυσικά τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού σας είναι  ιδανική επιλογή.

Αφήστε το παιδί σας να διαλέξει εάν θέλει τσάντα τρόλεϊ ή τσάντα πλάτης.

Έπειτα επιλέξτε το φαγητοδοχείο στο οποίο θα παίρνει κάθε μέρα μαζί του το φαγητό. Καλό θα ήταν να διαλέξετε αυτά που έχουν αρκετούς χώρους ή  απλά επιλέξτε ένα σετ με πολλαπλά δοχεία. Τέλος έχουμε το παγούρι, που δεν πρέπει να λείπει από τον εξοπλισμό του νηπιαγωγείου.

Στα απαραίτητα φυσικά περιλαμβάνονται οι μαρκαδόροι για τις πρώτες του ζωγραφιές αλλά και οι πλαστελίνες το τέλειο εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά αυτής της ηλικίας.

Μπορεί τα παιδιά του νηπιαγωγείου να μην έχουν βιβλία αλλά μέσα από το παιχνίδι οι δασκάλες φροντίζουν να τους μάθουν τα γράμματα της αλφαβήτου αλλά και τα νούμερα. Ενας  άβακας θα επιτρέψει στο παιδί σας να μπει στον μαθηματικό κόσμο με ευκολία και ευχαρίστηση. Έχει φωτεινά χρώματα που ενθαρρύνουν τη διασκέδαση και τη μάθηση. Άλλωστε έχει μικρό μέγεθος, που σημαίνει ότι το παιδί μπορεί να το πάρει μαζί του στο σχολείο – θα χωράει εύκολα στην τσάντα του.

Τέλος για τις ώρες που θα γυρνάει από το νηπιαγωγείο μπορείτε να επιλέξετε διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια με αριθμούς, γράμματα ή χρώματα, όπου μπορείτε να παίζεται μαζί του και παράλληλα να μαθαίνει.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024