Τζένιφερ Λόπεζ: Δεν διστάζει να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ
Η 54χρονη τραγουδίστρια διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, μετά το πρόσφατο γάμο της.
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δίχως να χρησιμοποίει φίλτρα, η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει… στα καλύτερα της στο νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.
Έτσι είμαι στα 54
«Χωρίς φίλτρα. Μόνο εγώ. Έτσι είμαι εγώ στα 54, λαμπερή και χαρούμενη» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram η λατίνα τραγουδίστρια.
«Γιόρτασα πριν από λίγο καιρό τα γενέθλιά μου και νιώθω καλύτερά παρά ποτέ» ακούγεται να λέει η JLo παρουσιάζοντας στη συνέχεια τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για το μέικ απ της.
View this post on Instagram
Παράλληλα φρόντισε να επαναλάβει ότι «δεν έχουν χρησιμοποιηθεί φίλτρα ή επεξεργασία στο βίντεο αυτό».
Aνέμελο καλοκαίρι
«Φοράω αντηλιακό κάθε μέρα από τα 20 μου. Πρέπει να ξεκινήσεις από πολύ μικρή ηλικία. Δεν υπάρχουν φίλτρα και ρετούς σε αυτό το βίντεο», πρόσθεσε η Λόπεζ, η οποία φόρεσε μια μεταξένια μπεζ ρόμπα για το βίντεο.

Τα σχόλια
Παρά το μήνυμά της «χωρίς φίλτρο», πολλοί θαυμαστές δεν πείστηκαν, όπως ένας χρήστης που έγραψε: «Προωθήστε το στους πλαστικούς χειρουργούς σας».
«Φαίνεται φανταστική. Κάτω από 54, αλλά σίγουρα υπάρχει ένα φίλτρο σε αυτό το βίντεο. Ή ειδικός φωτισμός», έγραψε ένας άλλος ακόλουθος στο Instagram, προσθέτοντας: «Έχω δει άλλες φωτογραφίες της και φαίνεται διαφορετικό από αυτό το βίντεο. Χωρίς να λέμε ότι δεν φαίνεται υπέροχη, αλλά αυτό είναι λίγο παραπλανητικό».
Άλλοι υποστήριξαν την Λόπεζ γράφοντας: «Είσαι 54 ετών και είσαι τόσο φυσική και όμορφη κοπέλα, είναι φυσικό οι άνθρωποι να σε ζηλεύουν και να σε μισούν».
«Είμαι 35 και φαίνεται νεότερη από εμένα» σχολίασε άλλος χρήστης. Μαζί με το να μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της, η Λόπεζ απολάμβανε διακοπές στο Ποζιτάνο της Ιταλίας την περασμένη εβδομάδα, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο κορμί της, καθώς απολάμβανε τον ήλιο.
- Ακίνητα: Νέος «ΕΝΦΙΑ» για ιδιοκτήτες ακινήτων – Ποιοι επιβαρύνονται, πότε και πόσο θα κληθούν να πληρώσουν
- Η Ferrari βάζει όρια σε Χάμιλτον και Λεκλέρ
- Ευλογιά προβάτων: Καταγγελία κτηνοτρόφου για τα νεκρά ζώα – «Έλεγαν ότι τα αποτέφρωσαν όμως έκαναν μπάζωμα αλά Τέμπη»
- Last Sunday Before Christmas: Shops Open Across Greece
- Η Πόρτο ανακοίνωσε τον Τιάγκο Σίλβα
- «Βούλιαξε» από Αϊ-Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας
- Ηλιοστάσιο: Επίσημη έναρξη του χειμώνα με τη μικρότερης διάρκειας ημέρα – Έθιμα ανά τον κόσμο
- «Έμεινα με τον Ρομπ και τον Νικ Ράινερ λίγες εβδομάδες πριν από τις φρικιαστικές δολοφονίες – τι είδα μέσα στο σπίτι της οικογένειας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 21.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)




































































![Χρυσή Βίζα: Ισραήλ και Τουρκία ψηφίζουν ελληνική Golden Visa [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_world-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442