Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kinky Super Κική, Ουμπέρτο Έκο και οι ειδήσεις τον Αύγουστο

Kinky Super Κική, Ουμπέρτο Έκο και οι ειδήσεις τον Αύγουστο

Ένα πραγματικό case study στη μελέτη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Εάν ο Ουμπέρτο Έκο είχε αμφισβητηθεί τελευταία για τη γνωστή του αποστροφή ότι δεν υπάρχουν ειδήσεις τον Αύγουστο, η Super Κική ήρθε να τον επιβεβαιώσει και πάλι.

Μαζί με το ρεύμα στα social media, βέβαια, και έτοιμη όλη την Ελλάδα να διχαστεί με κάθε αφορμή. Αυτή τη φορά η λαβή για ορυμαγδό σχολιασμών από όλες τις πλευρές ήταν το «σίριαλ» που συνεχίζεται με την περσόνα των κοινωνικών δικτύων που αρχικά καταφέρθηκε –εάν είναι δυνατόν- εναντίον του Σταύρου Ξαρχάκου, ακολούθησαν οι πλέον έντονες αντιδράσεις από παντού και στη συνέχεια η ίδια ξαναχτύπησε με νέα ανάρτηση.

Ένα πραγματικό case study στη μελέτη των μέσων κοινωνική δικτύωσης, του πώς λειτουργούν, τι αντίκτυπο έχουν και πόσο χρόνο και φαιά ουσία ξοδεύουν στους συμμετέχοντες στον φαύλο κύκλο του εκάστοτε θέματος.

Σε νέα της ανάρτηση, λοιπόν, στο Instagram την Κυριακή το βράδυ, η Super Κική γράφει: «Εγώ στη θέση του Ξαρχάκου θα ντρεπόμουν για αυτούς που υποτίθεται τον στηρίζουν στο τίποτα που συνέβη. Με τα σχόλια σας νιώθω ότι είμαι ο άντρας σας που σας δέρνει χρόνια και δεν μπορείτε να μιλήσετε, η γυναίκα σας που δεν τη θέλετε άλλο, ο γκόμενος που δεν σας έκατσε ποτέ, ο εργοδότης που άλλα σας είπε και άλλα σας έδωσε! (…) Α ρε καλοκαίρι γες αυγουστιάτικα δεν είχες τι να πεις! Κρίμα και ήμασταν φίλοι αδερφικοί»

Προηγουμένως, χθες η ίδια μετά τον σάλο που ξέσπασε, ύστερα από την πρώτη της ανάρτηση, είχε επανέλθει με ένα μακροσκελές κείμενο που εξηγούσε ότι τα λόγια της ήταν στην ουσία προϊόν σάτιρας και ότι πια γνωρίζει ποιος είναι ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης. Τι φταίμε και όλοι εμείς και που γνωρίζουμε και αγαπάμε και εκτιμάμε τον Σταύρο Ξαρχάκο και το έργο του, να γινόμαστε αποδέκτες μιας μόνιμης παρεξήγησης χωρίς τέλος που όλο εξήγηση δίνεται…

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024