Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Super Κική: Βρίζει τον Ξαρχάκο για ένα «σσσ...» και το Twitter της απαντά

Super Κική: Βρίζει τον Ξαρχάκο για ένα «σσσ…» και το Twitter της απαντά

Οργίασε το Twitter με την influencer...

Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε, για ακόμα μία φορά, η Super Κική. Η γνωστή – άγνωστη influencer μίλησε για το διάστημα που δούλευε ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί στο Γκάζι και στο οποίο εμφανιζόταν ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Μόνο που τα όσα είπε προκάλεσαν έκπληξη και αποτροπιασμό, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε τον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη «μυγοσκοτώστρα».

Η 31χρονη, που για ορισμένους αποτελεί πρότυπο, τα έβαλε με τον Σταύρο Ξαρχάκο, ο οποίος της είχε κάνει παρατήρηση κατά τη διάρκεια της παράστασης, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε καν ποιος είναι ο συνθέτης.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος και τι κάνει. Νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”», ανέφερε η Super Κική με περισπούδαστο ύφος.

Και πρόσθεσε: «Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σσσσ…”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα@@@@α που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών».

«Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες», κατέληξε προκαλώντας καταιγισμό σχολίων.

Δείτε το βίντεο από το 20:20′

«Αν δεν ξέρει τον Ξαρχάκο…»

Οι δηλώσεις της εξόργισαν τους χρήστες στα social media. Στο Twitter πολλοί ήταν αυτοί που τη «δίκασαν» και την χαρακτήρισαν «απαίδευτο ον», ενώ άλλοι σημείωσαν ότι γίνεται ρεζίλι από μόνη της.

«Πόσο απαίδευτο ον η Super Κική… και κάποιοι τη κάνανε φίρμα τρομάρα μας», «Μια χαρά καταφέρνεις να γίνεσαι ρεζίλι μόνη σου. Ο σεβασμός είναι καλύτερος από την ψευτομαγκιά που πουλάς», «Bγήκε να σχολιάσει τον Ξαρχάκο. Ποια; Η Super Κική», «Ο Ξαρχάκος είναι ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, εσένα Super Κική για ποιο λόγο πρέπει να σε ξέρει κάποιος;», «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Αν δεν ξέρει τον Ξαρχάκο ας πάει στο Ηρώδειο σε λίγες μέρες να τον δει», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media από τους έξαλλους χρήστες.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024