Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Τι να προσέξουν την εβδομάδα 14 έως 20 Αυγούστου

Ζώδια: Τι να προσέξουν την εβδομάδα 14 έως 20 Αυγούστου

Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, στις 13, του μήνα ρίχνει φως σε θέματα του παρελθόντος, ενώ μπορεί να είναι ευνοϊκή για τη λύση και τη διαχείρισή τους.

Εν μέσω θέρους και καλοκαιρινών διακοπών για τους περισσότερους από εμάς. Τι επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα για τα ζώδια; Καλό είναι νσ συμβουλεύεστε και την πρόβλεψη για τον ωροσκόπο σας.

Η νέα όψη επηρεάζει περισσότερο όσους είναι γεννημένοι σε ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί- Υδροχόοι) στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Κριός

Οι ανάσες στην επικοινωνία σου έχουν μειώσει σημαντικά το άγχος κι έτσι μπορείς να αντιμετωπίσεις τις υποθέσεις σου, αλλά και να προωθήσεις τα σχέδια σου με μεγαλύτερη ευκολία.Η επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και η νέα Σελήνη στις 16 στο ζώδιο του Λέοντα, βελτιώνει τη
σχέση με τον αγαπημένο σου, καθώς έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις μαζί του ανοιχτά τα όσα νιώθεις να δημιουργούν σύννεφα κατά καιρούς στη σχέση σας και να βρείτε τις λύσεις.

Ταύρος

Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα, καθώς έχεις τη διάθεση να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, απέφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και μην αδικείς ανθρώπους που θέλουν να σε πλησιάσουν.

Δίδυμοι

Αν και οι εργασιακές υποθέσεις σου δεν βρίσκονται στο επίκεντρο σου θα υπάρξουν στιγμές που θα σε απασχολήσουν, καθώς κάποιες εκκρεμότητες ήρθε η ώρα να διευθετηθούν. Ζεστό και ρομαντικό παραμένει το κλίμα και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, γλυκόπικρες αναμνήσεις του παρελθόντος δημιουργούν μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου.

Καρκίνος

Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, κάντε πράγματα μαζί και βρείτε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν το επίπεδο της καθημερινότητας σας το επόμενο διάστημα. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία σου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και να σε συνεπαίρνει.

Λέων

Αυτή τη βδομάδα μπαίνουν στην προτεραιότητα σου οι σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως αυτούς που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου. Έχεις περισσότερη διάθεση να τους αφιερώσεις χρόνο και να τους δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά απ’ το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου και να σε βάλουν ξανά στη διαδικασία να ονειρεύεσαι.

Ζυγός

Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου προκειμένου να σου παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να
διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται, όμως είσαι σε θέση να κάνεις τα οριστικά ξεκαθαρίσματα σου.

Σκορπιός

Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις που δεν είναι και τόσο δικές σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και απόλαυσε τα δώρα που σου ετοιμάζει. Ίσως να έχει αφουγκραστεί την καρδιά σου.

Τοξότης

Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οφείλετε στις μελλοντικές σκέψεις και τις στρατηγικές που καταστρώνεις, αλλά και στο κλίμα διακοπών που επικρατεί. Στη συνέχεια όμως ανακτάς και πάλι τον έλεγχο και αναλαμβάνεις ενεργά δράση.

Αιγόκερως

Σπίτι και οικογένεια αυτή τη βδομάδα χρειάζονται το ενδιαφέρον σου και επιβάλλετε να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σου δημιουργούν ενοχές. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και στόχοι σου δε φαίνεται να είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου αυτή τη βδομάδα και το μυαλό σου τρέχει σε παραλίες και βουτιές

Υδροχόος

Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται γι’ αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί και συζητήστε τα όσα από κοινού σας απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του και να σε ταράξει ευχάριστα.

Ιχθύες

Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, γι’ αυτό περάστε αρκετό χρόνο μαζί και μιλήστε για τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Εσύ που είσαι μόνη, οι όψεις της Αφροδίτης σε εκπλήσσουν ευχάριστα αυτή τη βδομάδα και φέρνουν στο δρόμο σου νέες ευκαιρίες, περιπέτειες και εμπειρίες, αλλά και παλιούς έρωτες στο προσκήνιο.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024