Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε ζώδια που... θα σας αφήνουν συνέχεια στο «διαβάστηκε»

Πέντε ζώδια που… θα σας αφήνουν συνέχεια στο «διαβάστηκε»

Μία συνήθεια που ενοχλεί όποιον είναι στον κύκλο τους

Φανταστείτε να περιμένετε πώς και πώς να επικοινωνήσετε με κάποιον κι εκείνος… απλά να εξαφανίζεται. Ο έρωτας, είναι πραγματικά είναι ένα στοίχημα, στο οποίο πρέπει να ποντάρετε… με σύνεση, ειδικά στις μέρες μας που έννοιες όπως το ghosting κυριαρχεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το ghosting είναι η πράξη της απότομης διακοπής της επικοινωνίας σε μια σχέση χωρίς εξήγηση.

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που είναι πιο πιθανό να σας αφήσουν… στο «διαβάστηκε».

Δείτε αναλυτικά…

Κριός

Για πολλούς Κριούς, η αγάπη είναι απλά ένα παιχνίδι! Κυβερνούμενο από τον άγριο Άρη, αυτό το ζώδιο βυθίζεται σε μια σχέση με έντονη έκρηξη αδρεναλίνης, μόνο όταν το πάθος ξεθωριάζει. Δικαίως αποκαλούνται οι «master of ghosting» που μεταπηδούν γρήγορα από το ένα άτομο στο άλλο χωρίς ενδοιασμούς!

Αυτοί οι επαναστάτες που αναζητούν την ελευθερία θα σας συμπεριφέρονται σαν «βασίλισσα μέλισσα» και θα σας αγαπούν με εκπληκτική ένταση στα αρχικά στάδια της σχέσης. Ωστόσο, όταν σας δουν να δένεστε και να επενδύετε, φεύγουν με ανησυχητική ταχύτητα.

Δίδυμοι

Παλεύουν πάντα ανάμεσα στην λογική και την καρδιά! Ενώ το μυαλό τους αναζητά σταθερότητα, η ερωτική τους καρδιά τους ωθεί να αναζητήσουν κάτι πιο ελκυστικό και διεγερτικό αντί να συμβιβάζονται με το καλό.

Οι Δίδυμοι ανταποκρίνονται πραγματικά στη διαβόητη φήμη τους ότι είναι «παίκτες» και αν με οποιονδήποτε τρόπο τους αποσπάσετε την προσοχή από τη διασκεδαστική και εύκολη ζωή τους, θα σας διαγράψουν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη ζώδια και ποτέ δεν θα μάθετε τι συμβαίνει στο μυαλό τους. Αν νομίζατε ότι το να τους κεντρίσετε το ενδιαφέρον ήταν η μισή μάχη που κερδήθηκε, κάνετε λάθος.

Μόλις αποκτήσετε την προσοχή τους, θα καταλάβετε ότι η βόλτα με το τρενάκι μόλις ξεκίνησε! Οι Σκορπιοί θα σας κακομάθουν με αγάπη και θαυμασμό τη μια μέρα και θα εξαφανιστούν την επόμενη κιόλας. Τρομακτικό, σωστά;

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα άλλο ζώδιο που είναι πιο πιθανό να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού. Αποφυγή δέσμευσης, επιπόλαιος, ελεύθερος και απόμακρος – έτσι θα θέλαμε να περιγράψουμε αυτό το ζώδιο όταν πρόκειται για σχέσεις.

Το ζώδιο της φωτιάς ποθεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία, οπότε αν προσπαθήσετε να το δέσετε με δέσμευση, οι Τοξότες θα σας αποχαιρετήσουν! Το χειρότερο είναι ότι θα σας δελεάσουν με κενές υποσχέσεις, θα σας ρίξουν με πολύ αξιολάτρευτα κομπλιμέντα και μετά όταν πέσετε με τα μούτρα στη σχέση, φεύγει χωρίς ενοχές. Οι Τοξότες είναι πολύ απασχολημένοι να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο, θα σας ξεχάσουν εν ριπή οφθαλμού.

Υδροχόος

Θέλοντας πάντα να ταράζει τα πράγματα κάθε τόσο, ο Υδροχόος είναι ένα άλλο ζώδιο που είναι πιθανό να σας διαγράψει. Η επιτομή του εγωκεντρισμού, οι Υδροχόοι βαδίζουν στο ρυθμό του δικού τους τυμπάνου και προτιμούν να επιδιώκουν σχέσεις μόνο αν τους πηγαίνει. Τη στιγμή που θα τους ενοχλήσετε με τη συναισθηματική μουντάδα των σχέσεων, θα απογειωθούν πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Κριό ή τον Δίδυμο, αυτό το ζώδιο δεν θα είναι απαραίτητα τόσο αγενές. Με απλά λόγια, τα συναισθήματα κάνουν τους Υδροχόους να νιώθουν άβολα! Η ιδέα ενός πιθανού ερωτικού ενδιαφέροντος τους ενθουσιάζει πραγματικά, αλλά αυτός ο έρωτας σπάνια διαρκεί για πολύ.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024