Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ: 83χρονος τους κατηγορεί πως του «άρπαξαν» το σπίτι

Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ: 83χρονος τους κατηγορεί πως του «άρπαξαν» το σπίτι

Ο ηλικιωμένος βετεράνος δεν είχε την ικανότητα να κατανοήσει τη σύμβαση καθώς έπαιρνε χάπια μετά από μεγάλη χειρουργική επέμβαση.

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι φέρονται να εμπλέκονται σε δικαστική διαμάχη με έναν ηλικιωμένο βετεράνο για μία έπαυλη 15 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια, την οποία αγόρασαν το 2020.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Καρλ Γουέστκοτ είχε μετακομίσει στο σπίτι δύο μήνες πριν το ζευγάρι αγοράσει την έπαυλη. Ο Γουέστκοτ φέρεται να είχε υπογράψει συμβόλαιο μεσίτη για να πουλήσει το σπίτι του, αλλά αργότερα ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια οπιοειδών και παυσίπονων μετά από μεγάλη εγχείρηση στην πλάτη.

Ο 83χρονος πάσχει από τη νόσο του Χάντινγκτον και υποβλήθηκε σε μια πολύωρη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Μετά την επέμβαση του συνταγογραφήθηκαν πολλά οπιούχα φάρμακα για την ανάρρωσή του με αποτέλεσμα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, να μην είναι κατάλληλος να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση.

Η άρνηση του ζευγαριού

Μία εβδομάδα αργότερα άλλαξε γνώμη «όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν ο εαυτός του λόγω του συνδυασμού της ηλικίας του, της αδυναμίας του, της νόσου του Huntington, της εξάωρης χειρουργικής επέμβασης και ειδικά των μεθυστικών επιδράσεων των παυσίπονων οπιούχων που έπαιρνε πολλές φορές κάθε μέρα» όπως αναφέρει η δικογραφία του δικαστηρίου.

Όταν ζήτησε να σταματήσει η πώληση, διότι όπως είπε βρίσκεται στα τελευταία χρόνια της ζωής του και δεν μπορεί να πουλήσει το σπίτι του, έλαβε επιστολή από τον δικηγόρο που τον ενημέρωνε ότι το ζευγάρι «δεν ήταν διατεθειμένο να εγκαταλείψει την αγορά του σπιτιού του και ότι εκείνος [ήταν] υποχρεωμένος να ολοκληρώσει την πώληση».

Η δίκη χωρίς ενόρκους έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου στο Δικαστήριο Stanley Mosk στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με τη δικογραφία του δικαστηρίου για την καταγγελία του Γουέστκοτ.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024