Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κέβιν Κόστνερ: Παρακολούθησε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ και έγινε «Swiftie»

Κέβιν Κόστνερ: Παρακολούθησε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ και έγινε «Swiftie»

Ο Κέβιν Κόστνερ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του μετά από συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ και δήλωσε επίσημα πως είναι «Swiftie».

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει πάρα πολλούς θαυμαστές παγκοσμίως, οι οποίοι αποκαλούνται «Swifties». Πλέον, αναμεσά τους βρίσκεται και ένας βραβευμένος ηθοποιός του Χόλυγουντ, ο 68χρονος Κέβιν Κόστνερ.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός παρακολούθησε μία από τις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ στο SoFi Stadium μαζί με την 13χρονη κόρη του.

Ενθουσιασμένος με την ερμηνεία της αλλά και με ολόκληρο το show, ο Κέβιν Κόστνερ έσπευσε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο αποσπάσματα και μια φωτογραφία από την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Στη λεζάντα ο ηθοποιός έγραψε:

«Τα βίντεο μου είναι θολά, αλλά πέρασα καταπληκτικά με την κόρη μου στο σόου της Τέιλορ Σουίφτ. Έμεινα απόλυτα ενθουσιασμένος βλέποντας την τέχνη της να φέρνει τόσους πολλούς ανθρώπους κοντά. Έβλεπα πολύ καλά τη μπάντα της και χαιρόμουν που τους παρακολουθούσα επίσης. Μια βραδιά που με ενέπνευσε. Είμαι επίσημα Swiftie!».

Δείτε την ανάρτηση

Και η Emrata θαυμάστρια της Σουίφτ

Η συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ  «Eras Tour» ολοκληρώθηκε στην Αμερική με τεράστια εισπρακτική επιτυχία ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο εξωτερικό για το 2024.

Ο Κόστνερ δεν είναι όμως, ο πρώτος σταρ που παρακολουθεί μια συναυλία του «Eras Tour» και βγαίνει από αυτήν ως φανατικός θαυμαστής της τραγουδίστριας.

Μερικά από τα ονόματα που παρακολούθησαν τις συναυλίες της φέτος είναι η Meghan Markle, η Brie Larson, η Charlize Theron, η Selena Gomez, ο Austin Butler, η Mariska Hargitay, ο Jeff Goldblum και άλλοι.

Μάλιστα, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε πως ενώ δεν άκουγε ποτέ τη μουσική της Τέιλορ Σουίφτ, μετά από την παρακολούθηση της συναυλίας της, αυτό άλλαξε.

Στο podcast «High Low with EmRata», το μοντέλο αποκάλυψε πως δεν άκουγε ποπ μουσική και θεωρούσε πως ό,τι ακούγεται τόσο πολύ, δεν είναι καλό.

«Μου άλλαξε εντελώς την άποψη. Δεν ήμουν θαυμάστριά της και τώρα λέω «ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι ήμουν μισογυνίστρια». Γιατί πήγα στη συναυλία της κι είπα «αυτό το άτομο είναι μια απίστευτη τραγουδίστρια, ερμηνεύτρια, στιχουργός και όποιος λέει το αντίθετο έχει πρόβλημα. Αν δεν σου αρέσει η Τέιλορ Σουίφτ, τότε κάτι πάει λάθος με εσένα», είπε το μοντέλο.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024