Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Lil Tay: Νεκροί η 14χρονη influencer και ο 21χρονος αδερφός της

Lil Tay: Νεκροί η 14χρονη influencer και ο 21χρονος αδερφός της

Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθαναν τα δύο αδέρφια είναι υπό διερεύνηση.

Σε ηλικία μόλις 14 ετών έφυγε από τη ζωή η διάσημη ράπερ και influencer, Lil Tay, σύμφωνα με μήνυμα της οικογένειάς της, που αναρτήθηκε χθες (9/8)στο Instagram.

Τον θάνατο της Claire Hope, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, καλύπτει πέπλο μυστηρίου, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή ενώ νεκρός είναι και ο 21χρονος αδερφός της, Jason.

Χρήστες των social media ισχυρίζονται ότι τα δύο αδέρφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Μάλιστα, ο Jesse Ryan, δηλώνει ότι ήταν μάρτυρας στο δυστύχημα.

«Ως κάποιος που βρισκόταν στη σκηνή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι και οι δύο ήταν μαζί όταν πέθαναν. Λόγω σύγκρουσης αυτοκινήτων. Ο αδελφός οδηγούσε. Οι τοπικοί αξιωματούχοι εικάζουν ότι η αιτία είναι το ότι ο οδηγός κοιτούσε το κινητό του. Οι υπόλοιποι επιβάτες του οχήματος ήταν εντάξει με ελαφρά τραύματα», αναφέρει.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί τόσο στο Βανκούβερ, τον τόπο γέννησής της, όσο και στο Λος Άντζελες, όπου ζούσε με τη μητέρα της, τόνισαν στη DailyMail ότι δεν έχουν κανένα αρχείο για το θάνατο της ίδιας ή του αδερφού της.

Το μήνυμα της οικογένειας

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την οδυνηρή είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας έχει αφήσει όλους σε κατάσταση σοκ. Ο θάνατος του αδελφού της προσθέτει ένα ακόμα πιο αδιανόητο βάθος στη θλίψη μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απέραντης θλίψης, παρακαλούμε για την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής, ενώ θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια, καθώς οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδελφού της βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση. Η Claire θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας. Η απουσία της αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό που θα νιώσουν όλοι όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν», καταλήγει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lil Tay (@liltay)

Η Lil Tay ήταν γεννημένη στον Καναδά και το 2018 μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει ευκαιρίες στη βιομηχανία του θεάματος.

Σε ηλικία μόλις 9 ετών, κέρδισε την προσοχή για τις αναρτήσεις της, στις οποίες επιδείκνυε έναν εξωφρενικό τρόπο ζωής ενώ αρκετές φορές χρησιμοποιούσε απρεπή γλώσσα.

Οι κριτικές που δεχόταν ήταν έντονες, ωστόσο συγκέντρωσε γρήγορα περισσότερους από 3,3 εκατομμύρια followers στο Instagram, οι οποίοι την ακολουθούσαν πιστά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lil Tay (@liltay)

Κακοποιούνταν από την οικογένειά της;

Το 2018 υπήρξαν έντονες φήμες ότι η Lil Tay κακοποιούνταν σωματικά και ψυχικά από τον πατέρα της ενώ κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι την εκμεταλλευόταν ο αδελφός της.

Την ίδια χρονιά έκανε την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η οποία αφορούσε τον θάνατο του XXXTentacion.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lil Tay (@liltay)


«Η αδελφή μου ήταν σιωπηλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία τρία χρόνια, επειδή ο απόντας πατέρας της επέδωσε στη μητέρα μου δικαστική απόφαση που απαιτούσε τον έλεγχο των χρημάτων, της καριέρας και της επιμέλειας της Tay, με αποτέλεσμα να διαταχθεί δικαστικά ότι η αδελφή μου έπρεπε να επιστρέψει στο Βανκούβερ του Καναδά», ανέφερε σε δηλώσεις του ο αδερφός της, όταν ερωτήθηκε για την απουσία της από το Instagram.

Ο ίδιος προσπάθησε να συγκεντρώσει και χρήματα για την Lil Tay, ισχυριζόμενος ότι η αδερφή του κακοποιείται από τον Chris Hope.

Σε ένα από τα τελευταία της story πάντως, η έφηβη ράπερ έγραψε «Βοηθήστε με» ενώ διέγραψε και τις αναρτήσεις της, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024