Τσέλσι: «Κλείνει» τον Τάιλερ Άνταμς
Η Τσέλσι «κλείνει» μία σπουδαία μεταγραφή αποκτώντας τον Ταίλερ Άνταμς από την Λιντς.
Η Τσέλσι πλήρωσε τις 20 εκατ. λίρες που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Τάιλερ Άνταμς σε περίπτωση υποβιβασμού και ο Αμερικάνος αμυντικός θα είναι παίκτης των «μπλε» από την επόμενη σεζόν.
Οι Λονδρέζοι προχωράνε με μία κίνηση που θα ενισχύσει την μεσαία τους γραμμή με τον ατζέντη του 24χρονου μέσου να βρισκόταν έδω και λίγες μέρες στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και τελικά να καταλήγει σε συμφωνία με την ομάδα.
Η Λιντς είχε βάλει ως όρο στο συμβόλαιο του παίκτη ένα ποσό των 20 εκατ. λιρών σε περίπτωση που έπεφτε. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά προσθέτοντας έναν ταχύτατο και ποιοτικό ποδοσφαριστή στο ρόστερ της.
Το deal θα λάβει επίσημη μορφή μόλις ο Άνταμς περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.
Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της New York Red Bull εκεί όπου με την πρώτη ομάδα κατέγραψε 73 συμμετοχές σκοράροντας 3 φορές και μοιράζοντας 10 ασίστ.
Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα για λογαριασμό της Λειψίας τον χειμώνα του 2019. Στην Γερμανία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στρέφοντας την προσοχή πολλών συλλόγων πάνω του. Η Λιντς ήταν αυτή που τον έκανε δικό της αντί 17 εκατ. ευρώ το περσινό καλοκαίρι με την ομάδα να υποβιβάζεται στην Championship την ίδια χρονιά.
Tyler Adams to Chelsea, here we go! The relegation clause worth £20m has been activated today 🚨🔵🇺🇸 #CFC
Agreement reached with player’s agent in London over personal terms and now medical tests to follow — after 10 days negotiations, deal now done. pic.twitter.com/Dmvo70FibB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 10, 2023
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Κατέρρευσε η προσπάθεια της ΝΔ να συνδέσει τον Μανόλη Χνάρη με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Επικίνδυνη και τρομακτική αποστολή»: Πώς ένας βετεράνος των ΗΠΑ βοήθησε τη Ματσάδο να φύγει από τη Βενεζουέλα
- Μπιανκόν: «Μπροστά μας έχουμε ακόμα δύο τελικούς στο Champions League – Ενωμένος ο Ολυμπιακός»
- Πολωνία: Σήραγγα σε δάσος χρησιμοποιήθηκε από 180 μετανάστες για να μπουν στη χώρα
- Εξεταστική: Δεν αποκαλύπτει το όνομα από το Μαξίμου που ήξερε για τις επισυνδέσεις ο Μπουκώρος: «Δεν θα συσκοτίσω το αντικείμενο της επιτροπής»
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης

