Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σωτήρης Μουστάκας: Νέες αποκαλύψεις για το «χαμένο» Oscar του

Σωτήρης Μουστάκας: Νέες αποκαλύψεις για το «χαμένο» Oscar του

Τα δύο λεπτά που του στέρησαν την υποψηφιότητα για Oscar

Στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes φιλοξενήθηκε η Αλεξία Μουστάκα. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στο ζήτημα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την χαμένη υποψηφιότητα του πατέρα της, Σωτήρη Μουστάκα, στα βραβεία Όσκαρ το 1964.

«Μου το ‘χε πει και ο ίδιος, δηλαδή το έχω ακούσει με τα αυτιά μου, ότι είχε παραπάνω σκηνές στην ταινία «Ζορμπάς» και απλά κόπηκαν στο μοντάζ. Οπότε εάν είχε δύο λεπτά παραπάνω, ήξερε ότι θα ήταν υποψήφιος για Όσκαρ. Κάτι το οποίο δεν έγινε δυστυχώς» δήλωσε αρχικά η Αλεξία Μουστάκα.

«Ήταν από τις ιστορίες που μου είχε πει, δεν ήταν κάτι που το κουβαλούσε μετά σε όλη του τη ζωή σαν μαράζι. Έτσι κι αλλιώς μετά του είχαν κάνει και πρόταση να πάει στο Hollywood, να παίξει σε μία ταινία με τον Michael Caine αλλά εκείνος δεν δέχθηκε» επισημαίνει η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού στον αέρα της εκπομπής.

Μάλιστα, η Αλεξία Μουστάκα εξομολογήθηκε πως: «Κάποια στιγμή τον ρώτησα: γιατί δεν πήγες στην Αμερική, βρε μπαμπά; Και μου είχε απαντήσει: αν είχα πάει, δεν θα είχα εσένα».

Όσον αφορά τον θάνατο του Σωτήρη Μουστάκα και τη δυσκολία που αντιμετώπισε στη διαχείριση του θλιβερού γεγονότος, η Αλεξία Μουστάκα παραδέχεται: «Η απώλεια του πατέρα μου ήταν ανθρώπινα πολύ δύσκολη. Αισθάνομαι όμως πολύ τυχερή που είχα αυτούς τους ανθρώπους για γονείς. Μετά σκέφτομαι κι άλλα πράγματα, ότι άλλοι μπορεί να μην είχαν ούτε καν αυτό».

Δείτε όλα όσα είπε η Αλεξία Μουστάκα

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024