Νέες συλλήψεις Κροατών χούλιγκαν για τη δολοφονία του 29χρονου – Προσπάθησαν να φύγουν από Ηγουμενίτσα
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη πέντε Κροατών που θέλησαν να φύγουν με προορισμό την Ιταλία από την Ηγουμενίτσα.
Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των Κροατών χούλιγκαν που πέφτει στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 29χρονου οπαδού των «κιτρινόμαυρων».
Μετά τις αρχικές συλλήψεις από το σημείο των γεγονότων (είχαν συλληφθεί 98 άτομα) ακολούθησαν και άλλες από το ξενοδοχείο που είχαν διέμεναν οι χούλιγκαν, αλλά και από τους συνοριακούς σταθμούς, όταν ορισμένοι από αυτούς προσπάθησαν να διαφύγουν από τη χώρα.
Πήραν το πλοίο για Ιταλία
Το βράδυ της Τρίτης πέντε Κροάτες χούλιγκαν επιχείρησαν να διαφύγουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, με το πλοίο από την Ηγουμενίτσα, όμως έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών που είχαν ενημερωθεί και περίμεναν την κίνησή τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πέντε Κροάτες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς ενώ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία και προσήχθησαν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας.
Από την έρευνα των αστυνομικών αποδείχθηκε ότι συμμετείχαν στην φονική επιδρομή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με θύμα τον άτυχο 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ και αποφασίστηκε η μεταγωγή τους στην Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη συνελήφθη ένας 19χρονος Κροάτης, ο οποίος εντοπίστηκε να ταξιδεύει προς Αλβανία, με λεωφορείο, και θεωρήθηκε ύποπτος για συμμετοχή στην επίθεση στη Νέα Φιλάδελφεια.
Όπως φάνηκε στον έλεγχο που έγινε στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς ο νεαρός Κροάτης είχε μπει στη χώρα μας την προηγούμενη ημέρα.
- Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων – Το ωράριο
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή
- The Dreamers: Έρωτας, δράμα, πολιτική – Ένα νοσταλγικό ταξίδι στη Nouvelle Vague
- Τουρκία: Σεισμός 5 Ρίχτερ στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα
- Σταθερότητα ή ακυβερνησία; Η Ιστορία διαψεύδει το δίλημμα που θέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στη Σητεία – Ήχησε το 112, σηκώθηκαν δύο εναέρια
- Έρχονται τα νέα τιμολόγια ρεύματος – Σε σταθερή άνοδο τα μπλε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442