Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια: Πληροφορίες ότι είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη, μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κροατίας

Νέα Φιλαδέλφεια: Πληροφορίες ότι είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη, μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Κροατίας

Ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού της Κροατίας μετέδωσε «ανεπίσημες» πληροφορίες από την Αθήνα που αποκαλύπτουν ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη είναι Ελληνας.

Την «ανεπίσημη» πληροφορία ότι ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή μπορεί να είναι Ελληνας μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας.

«Ανατροπή»

Με τίτλους «Ανατροπή» και «Είναι Ελληνας ο δολοφόνος του Μιχάλη» προβάλουν το θέμα ψηλά στην ειδησεογραφία τους για τη στυγερή δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε από την Αθήνα ο ρεπόρτερ του Dnevnik Nova TV, Marko Šepat.


«ΒΙΝΤΕΟ Νέα στοιχεία από την Αθήνα: Η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου που δείχνουν ότι είναι έλληνας υπήκοος» τονίζει στον τίτλο της η Dnevnik Nova TV που αποκάλυψε την είδηση (δεξιά στη φωτογραφία ο ρεπόρτερ Marko Šepat από την Αθήνα)

«Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου και φέρεται να είναι έλληνας πολίτης», αποκάλυψε ο Marko Šepat, μετέδωσε το Dnevnik Nova TV.

Ο δολοφόνος ανάμεσα στους συλληφθέντες

Οπως γράφει το in.gr σε άλλο ρεπορτάζ, το DNA θα λύσει τον γρίφο της δολοφονίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, «λαμβάνεται γενετικό υλικό για DNA» από τους 97 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, «σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης».


«Νέα στοιχεία από την Αθήνα: Η αστυνομία έχει αποτυπώματα του δολοφόνου. Είναι έλληνας πολίτης» γράφει στο βασικό θέμα της η κροατική novilist.hr.

Ο δολοφόνος εξαφάνισε το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον Μιχάλη, το οποίο παρά τις έρευνες της αστυνομίας δεν βρέθηκε πουθενά. Ωστόσο, φέρεται να έχει αφήσει τα «ίχνη» του στον 29χρονο.

«Εν τω μεταξύ η αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους και προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από τη χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


«Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ / Οι αστυνομικοί βρήκαν τα αποτυπώματα του δολοφόνου του έλληνα οπαδού: Φέρεται να τον σκότωσε συμπατριώτης του» μεταδίδει το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων net.hr

Ο δράστης της δολοφονίας δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, με πηγές της αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ωστόσο να υποστηρίζουν ότι βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγούνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνει λήψη DNA, καθώς στο θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε γενετικό υλικό του ενόχου.

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024