Αποκάλυψη in: Το έγγραφο ντοκουμέντο – Ήξεραν μέχρι και τους αριθμούς των ΙΧ των Κροατών χούλιγκαν
Το in αποκαλύπτει έγγραφο ντοκουμέντο που απέστειλαν οι Αρχές του Μαυροβουνίου και το οποίο αναδεικνύει τα τεράστια λάθη των ελληνικών αστυνομικών υπηρεσιών
Από το πρωί της Δευτέρας και με όλα τα στοιχεία των διερχομένων οχημάτων, είχαν ενημερώσει οι αρχές του Μαυροβουνίου τις ελληνικές υπηρεσίες για το κονβόι των 150-200 Κροατών χούλιγκαν που προκάλεσαν το μακελειό στη Νέα Φιλαδέλφεια που δεν μπόρεσε να αποτρέψει η ΕΛΑΣ.
Αυτό προκύπτει από το έγγραφο που αποκαλύπτει το in των αρχών του Μαυροβουνίου και το οποίο αναδεικνύει τα τεράστια λάθη των ελληνικών αστυνομικών υπηρεσιών.
Το έγγραφο ντουκουμέντο
Πλήρης καταγραφή των αριθμών κυκλοφορίας
Σύμφωνα με την ενημέρωση των αρχών της εν λόγω χώρας προς την ΕΛ.ΑΣ αλλά και την αλβανική αστυνομία υπήρξε διέλευση των Κροατών από τον μεθοριακό σταθμό με την Αλβανία το ξημέρωμα της ίδια μέρας, όπου υπήρξε και πλήρης καταγραφή των αριθμών κυκλοφορίας τους κι όλα τα σχετικά δεδομένα.
Με τις αρχές του Μαυροβουνίου να ειδοποιούν ότι πρόκειται για φανατικούς οπαδούς της οργάνωσης «BAD BLUE BOYS» της Ντιναμό Ζαγκρεμπ που έχουν προκαλέσει κι αλλα αιματηρά επεισόδια. Χωρίς καμιά ουσιαστική αντίδραση των ελληνικών αρχών.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59