Μάργκοτ Ρόμπι: Το ελληνικό φαγητό που σιχαίνεται όσο τίποτα
Ποιο είναι αυτό;
Όσο η φρενίτιδα της Barbie εξαπλώνεται… σαν ιός σε ολόκληρο τον πλανήτη, η Μαργκότ Ρόμπι είναι ίσως την πιο πολυσυζητημένη ηθοποιό στον κόσμο αυτή τη στιγμή.
Όπως είναι λογικό, η όμορφη ηθοποιός που μοιάζει… στην κυριολεξία με την Barbie δεν σταματά να δίνει συνεντεύξεις, προκειμένου να προωθήσει την ταινία της, η οποία σπάει τα ταμεία τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.
Κατά τη διάρκεια αυτών των συνεντεύξεων η Μαργκότ Ρόμπι έχει κληθεί να απαντήσει και στις πιο… περίεργες ερωτήσεις.
Μια από τις ερωτήσεις, στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει η διάσημη ηθοποιός είναι το λιγότερο αγαπημένο της φαγητό.
Σε αυτή την ερώτηση η Μαργκότ Ρόμπι εντυπωσίασε τους πάντες, αφού απάντησε ότι το λιγότερο αγαπημένο της φαγητό είναι… ελληνικό!
Με έκπληξη, λοιπόν, ακούσαμε από το στόμα της αγαπημένης μας Barbie ότι απεχθάνεται την ταραμοσαλάτα. Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αφού συμπλήρωσε ότι είναι «αηδιαστικό».
Δείτε το βίντεο…
@ohprettygreece hi barbie, are you okay? #greektok #taramosalata #margotrobbie ♬ original sound – Vero&Fran| life in Greece🇬🇷
Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2022 είχε μιλήσει ξανά για την απέχθειά της για την ταραμοσαλάτα, ωστόσο τότε ο Ράμι Μάλεκ που έδινε μαζί της συνέντευξη, είχε σπεύσει να δηλώσει ότι αγαπά την Ελλάδα.
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά





