Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο τρανς άντρας που κατάφερε να γεννήσει δίδυμα κοριτσάκια

Ο τρανς άντρας που κατάφερε να γεννήσει δίδυμα κοριτσάκια

Γέννησε δίδυμα μετά από έξι γύρους τεχνητής γονιμοποίησης σε μια προσπάθεια να μείνει έγκυος.

Ένας 22χρονος τρανς άνδρας γέννησε δίδυμα μετά από έξι γύρους τεχνητής γονιμοποίησης σε μια προσπάθεια να μείνει έγκυος.

Ο Aaden Darr, barista από το Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια, έκανε coming out ως τρανς άντρας σε ηλικία 16 ετών.

Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποίησε ότι ήταν όνειρό του να αποκτήσει ένα βιολογικό παιδί – έτσι έβαλε τέλος στην ορμονική του θεραπεία και επισκέφτηκε την τοπική κλινική για να ξεκινήσει τη διαδικασία απόκτησης μωρού.

Μετά από πέντε εξαντλητικούς μήνες και έξι γύρους ενδομήτριας σπερματέγχυσης (IUI) – χρησιμοποιώντας σπέρμα δότη – ο Aaden τελικά έμεινε έγκυος σε δίδυμα τον Αύγουστο του 2020.

Όμως, ενώ ο Aaden ήταν αρκετά τυχερός που είχε μια εντελώς υγιή εγκυμοσύνη, παραδέχεται ότι «φοβόταν να βγει έξω» εκείνη την περίοδο επειδή ήταν τόσο συνειδητοποιημένος για το σώμα του που αλλάζει – αφού άρχισε να μεγαλώνει ξανά το στήθος του.

Ο Aaden Darr, ένας barista των Starbucks από το Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια, γεννήθηκε βιολογικά γυναίκα αλλά έγινε τρανς στα 16 του

Τον Απρίλιο του 2021, ο Άαντεν γέννησε με ασφάλεια δίδυμα κορίτσια, την Κουίν και την Κάρτερ, τα οποία μεγαλώνει τώρα με την κοπέλα του, Κλερ Μπέρενς.

Τώρα, ο πατέρας δύο παιδιών μιλάει για την εμπειρία του σε μια προσπάθεια να βοηθήσει να «σπάσουν τα πρότυπα φύλου».

«Όταν συνειδητοποίησα ότι ήθελα ένα παιδί, σκέφτηκα πόσο γενναίος ήμουν όλη μου τη ζωή και έκανα πράγματα που οι άνθρωποι έλεγαν ότι δεν μπορούσα», εξήγησε.

«Γιατί, λοιπόν, να μην παραβιάσω ακόμη περισσότερο τους »κανόνες του φύλου», αν αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνω; Όταν αποφάσισα ότι ήθελα ένα βιολογικό παιδί, σταμάτησα αμέσως την τεστοστερόνη και τηλεφώνησα στην κλινική οικογενειακού προγραμματισμού. Είχα έναν δότη σπέρματος και ξεκίνησα τη διαδικασία της IUI. Μου ήταν δύσκολο να συλλάβω καθώς ανακάλυψαν ότι είχα πολυκυστικές ωοθήκες ».

Μετά από πέντε αποτυχημένες IUI, ο Aaden έλαβε τα καταστροφικά νέα από τους γιατρούς ότι ο έκτος γύρος του θα ήταν ο τελευταίος του.

«Μετά τον πέμπτο αποτυχημένο γύρο IUI, μου είπαν εάν ο επόμενος ήταν ανεπιτυχής, δεν θα μπορούσαν να κάνουν άλλον», θυμάται.

«Έτσι, όταν μου είπαν ότι τα είχα καταφέρει τελικά την έκτη φορά, ήταν σουρεαλιστικό».

Οι γονείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του Άαντεν ήταν πολύ υποστηρικτικοί, όχι όμως τα σχόλια των αγνώστων σε βίντεό του στο TikTok. «Οι άνθρωποι έλεγαν άσχημα πράγματα όπως: “Αν θέλεις να είσαι άντρας τόσο πολύ γιατί θέλεις να κάνεις οικογένεια;”. Οι άνθρωποι λένε πάντα “τα καημένα τα παιδιά σου” κάτι που το βρίσκω γελοίο γιατί τα παιδιά μου έχουν μια υπέροχη ζωή. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι αδαείς».

«Μερικές φορές αναρωτιέμαι για το αν μπορώ να τους προσφέρω τη θηλυκή πλευρά στην παιδική τους ηλικία. Αλλά γενικά, το πιο δύσκολο μέρος του να είσαι διεμφυλικός είναι το τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Θα έλεγα όμως ότι είναι θετικό από πολλές απόψεις. Είμαι πιο ανοιχτός σε ορισμένες ιδέες. «Δεν πιστεύω ότι τα παιχνίδια και τα ρούχα είναι φυλετικά, οπότε αν θέλουν ένα φορτηγό, μπορούν να έχουν ένα φορτηγό».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024