Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Ήμουν σε άμυνα - Δεν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή» - Τι φέρεται να είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Ήμουν σε άμυνα – Δεν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή» – Τι φέρεται να είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Τι είπε ο 35χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Κουβανής τρανς για τα κοσμήματα και τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του κατά τη σύλληψή του

«Σε θέση άμυνας» φέρεται να υποστήριξε πως βρέθηκε ο 35χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της Κουβανής τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στην απολογία του, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στις Αρχές: «Τσακωθήκαμε και με χτύπησε. Προσπάθησα να αμυνθώ και τη χτύπησα και εγώ. Άρπαξα ένα αντικείμενο που βρήκα μπροστά μου και τη χτύπησα δυνατά. Έγινε φασαρία, δεν κατάλαβα ότι είχε σκοτωθεί και έφυγα από το παράθυρο».

Τι είπε για τα κοσμήματα και τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του

Όσον αφορά στα κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν πάνω του κατά τη διάρκεια της σύλληψης, υποστήριξε ότι του τα έδωσε η Άννα: «Τα κοσμήματα που φορούσα μου τα είχε κάνει δώρο η 46χρονη. Τα λεφτά, που βρέθηκαν πάνω μου, μού τα έδωσε ο εργοδότης μου» είπε.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του 35χρονου οι Αρχές

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη διαδρομή που ακολούθησε ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 46χρονης Κουβανής τρανς, αφού έφυγε από το σπίτι της βοήθησε σημαντικά στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας της.

Στο βίντεο, που αποκάλυψε το in, φαίνεται ο 35χρονος να περιφέρεται στον Άγιο Παντελεήμονα, λίγα λεπτά αφού δραπέτευσε από το σπίτι της Άννας, έχοντας τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τις απογευματινές ώρες της 10ης Ιουλίου, όταν το θύμα εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα καθώς και στα άνω άκρα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν εκεί, είδαν μπροστά τους ένα διαμέρισμα που έμοιαζε με χώρο εκτεταμένης έρευνας και προηγηθείσας πάλης, ενώ εντόπισαν και πλήθος κηλίδων αίματος.

Ακολούθησε συνδυαστική παρατήρηση και αντιπαραβολή πληροφοριακών και τεχνικών στοιχείων, τα οποία συνέλεξε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από τον τόπο του εγκλήματος και την ευρύτερη περιοχή.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024