Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς

Στο βίντεο φαίνεται ο φερόμενος δράστης να αποχωρεί από το σημείο της δολοφονίας.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη διαδρομή που ακολούθησε ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 46χρονης Κουβανής τρανς, αφού έφυγε από το σπίτι της, αποκαλύπτει το in.

Στο βίντεο φαίνεται ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός να περιφέρεται στον Άγιο Παντελεήμονα, λίγα λεπτά αφού δραπέτευσε από το σπίτι της Άννας, έχοντας τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια του.

Όπως αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, το βίντεο αυτό βοήθησε σημαντικά στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας της Άννας Ιβανκοβα.

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τις απογευματινές ώρες της 10ης Ιουλίου, όταν το θύμα εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα καθώς και στα άνω άκρα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν εκεί, είδαν μπροστά τους ένα διαμέρισμα που έμοιαζε με χώρο εκτεταμένης έρευνας και προηγηθείσας πάλης, ενώ εντόπισαν και πλήθος κηλίδων αίματος.

Ακολούθησε συνδυαστική παρατήρηση και αντιπαραβολή πληροφοριακών και τεχνικών στοιχείων, τα οποία συνέλεξε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από τον τόπο του εγκλήματος και την ευρύτερη περιοχή.

Το DNA και τα αποτυπώματα

Από την αξιολόγηση των ανωτέρω στοιχείων καθώς και από την περαιτέρω ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην υπόθεση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν DNA και αποτυπώματα του δράστη στο εσωτερικό του σπιτιού και σε αντικείμενα που ίσως χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία της 46χρονης.

Τον εντόπισαν στο κέντρο της Αθήνας

Ο δράστης φαίνεται πως νόμιζε ότι δεν είχε αφήσει πίσω του ίχνη, καθώς δεν έσπευσε να απομακρυνθεί από την περιοχή του εγκλήματος.

Έτσι, οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν κατάφεραν να τον συλλάβουν το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας και να τον οδηγήσουν στην Ασφάλεια Αττικής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος, ενώ μετά από έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024