Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Με ψαλίδι τα δύο θανατηφόρα χτυπήματα στον λαιμό της Άννας

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Με ψαλίδι τα δύο θανατηφόρα χτυπήματα στον λαιμό της Άννας

Στο διαμέρισμα βρέθηκε ψαλίδι το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε για τα δύο θανατηφόρα χτυπήματα στον λαιμό της Άννας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της τρανς γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 46χρονης Άννα, από την Κούβα, βρέθηκε την Δευτέρα σε λίμνη αίματος από τους άντρες της αστυνομίας στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής.

Από έρευνες της αστυνομίας στο διαμέρισμα που βρήκε μαρτυρικό θάνατο η γυναίκα έχει εντοπιστεί πλήθος γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων από τα οποία θα προσπαθήσουν να βρουν αν υπάρχει κάποια ταυτοποίηση στις βάσεις δεδομένων της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα στο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα φέρεται να βρέθηκε και ένα ψαλίδι το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε για τα δύο θανατηφόρα χτυπήματα στον λαιμό της τρανς, η οποία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, κατέληξε από αιμορραγικό σοκ.

Χτυπήματα σε όλο το σώμα

Το θύμα ήταν χτυπημένο αρκετές φορές στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο.

Η 46χρονη βρέθηκε με χτυπήματα στην πλάτη και στα πόδια όπου εντοπίστηκαν σημάδια που μοιάζουν με χαρακιές ή μαστιγώματα από ζώνη.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναζητούν τον τελευταίο επισκέπτη στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Φυλής και γι’ αυτό εξετάζουν βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε οίκο ανοχής απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η Άννα Ιβάνκοβα.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024