Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με νέα mini van οι μετακινήσεις των αθλητών ΑμεΑ

Με νέα mini van οι μετακινήσεις των αθλητών ΑμεΑ

Με χρηματοδότηση από την περιφέρεια Αττικής η προμήθεια των νέων mini van για τις μετακινήσεις των αθλητών ΑμεΑ.

Σε προσφορά στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή προχωρά η Περιφέρεια Αττικής με την χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020, της προμήθειας 9 ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων τύπου Mini Van, προϋπολογισμού 680.000 ευρώ για τις ανάγκες μετακίνησης των αθλητών και μελών των Ομοσπονδιών Ατόμων με Αναπηρία.

Πιο συγκεκριμένα, τα οχήματα θα διατεθούν για την εξυπηρέτηση των αναγκών των αθλητών ομαδικών αθλημάτων ΑμεΑ και συγκεκριμένα έξι θα παραχωρηθούν στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) και τρία στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Τα ειδικά οχήματα αναμένεται να διευκολύνουν καθοριστικά τις μετακινήσεις των αθλητών ΑμΕΑ, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις ασφαλούς μεταφοράς  τους στους χώρους άθλησης, ιδιαίτερα μετά και την ολοκλήρωση του έργου του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας.

«Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε είναι ότι είμαστε μια κοινωνία που αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους συνανθρώπους μας χωρίς αποκλεισμούς, εξασφαλίζοντας την ενεργό συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας στον κόσμο του αθλητισμού και του πολιτισμού», τόνισε ο Γ. Πατούλης,

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γ. Καπελλάκης είπε: «Με την διάθεση των οχημάτων επιλύουμε ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα και είμαστε έτοιμοι για την ασφαλή μεταφορά των αθλητών όπου και όποτε χρειαστεί, ενώ ικανοποιείται έγκαιρα μια σημαντική ανάγκη που θα προκύψει με την ολοκλήρωση του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου»,

 

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024