Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκεί που ο σχεδιασμός συναντά τις επιδόσεις: το αριστούργημα Beolab 50 από την Bang & Olufsen

Εκεί που ο σχεδιασμός συναντά τις επιδόσεις: το αριστούργημα Beolab 50 από την Bang & Olufsen

Για άλλη μια φορά η εταιρεία θρύλος έρχεται να επαναπροσδιορίσει την εξατομικευμένη ακουστική εμπειρία με ένα αρμονικό μείγμα χάρης, απόδοσης και επαναστατικής τεχνολογίας ήχου.

Όλοι όσοι αγαπάμε τον καλό ήχο και το ιδιαίτερο design έχουμε ονειρευτεί στο σαλόνι μας ηχεία με την υπογραφή της Bang & Olufsen. Παραδοσιακά αυτή η εταιρεία κυκλοφορεί τα πιο όμορφα και state of the art αντικείμενα, που κάνουν τα μάτια των πολλών να γυαλίζουν. Κάπως έτσι γυάλισαν και τα δικά μου μάτια στη θέα του Beolab 50.

Τα ηχεία Beolab 50 της Bang & Olufsen αποτελούν άλλο ένα αριστούργημα που συνδυάζει τον μινιμαλισμό, την τεχνολογία αιχμής και μία ασυμβίβαστη προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα πάντα άλλωστε δεν φαίνονται στη λεπτομέρεια; Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία της εταιρείας που για άλλη μια φορά κερδίζει τις εντυπώσεις με αυτό το υπέρ-κομψο οικιακό ηχείο. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το δείτε, θα γοητευτείτε από την εντυπωσιακή γεωμετρία της ψηλής σιλουέτας με στρογγυλεμένη βάση, που συνδυάζει μοντέρνο στυλ, φυσικά χρώματα και επιλογές για να ταιριάζει άψογα σε κάθε σπίτι. Αυτή η αποκλειστική υπηρεσία της προσαρμογής του στις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας μέσα από μία σειρά από εξαιρετικά υλικά, φινιρίσματα, χρώματα και μοτίβα, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να δημιουργήσει ένα πραγματικά μοναδικό αριστούργημα, το κάνει τόσο ξεχωριστό όσο και εσείς…

Αυτή η μοναδικότητά του δεν εξαντλείται όμως στην εξαιρετική εμφάνισή του. Το Beolab 50 είναι ρυθμισμένο για να παρέχει μια ισορροπημένη και πλούσια εμπειρία ήχου, είτε πρόκειται να χαθείτε στο ρυθμό της μουσικής, είτε να απολαύσετε μία ταινία. Με την πατενταρισμένη τεχνολογία που φέρει αυτό το ηχείο θέτει νέα πρότυπα στα ηχητικά τοπία που σας καλούν να τα ανακαλύψετε.

Το Beolab 50 προσφέρει καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως Beam Width Control, επιτρέποντας στο ηχείο να προσαρμόσει την απόδοση του ήχου ώστε να ταιριάζει στο κοινό, είτε αυτό είστε μόνο εσείς (ο ρυθμιζόμενος ακουστικός φακός συστέλλεται για μια εστιασμένη και άμεση δέσμη ήχου), είτε το σπίτι σας γεμάτο από φίλους και αγαπημένους (ο φακός ανοίγει για να «γεμίσει» το χώρο).

Το Active Room Compensation είναι ένα άλλο καινοτόμο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει, μετρώντας την ακουστική συμπεριφορά του δωματίου. Με τα δεδομένα που συλλέγει, δημιουργείται ένα σύνολο φίλτρων προσαρμοσμένων στο χώρο σας, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε μουσική με ακρίβεια και αυθεντικότητα, θυμίζοντας έναν επαγγελματικό χώρο μουσικής. Η μαγευτική λειτουργία των Acoustic Lens (Ακουστικών Φακών) πριν από κάθε ακρόαση δημιουργεί μια μαγική στιγμή, θέτοντας τις βάσεις για μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Πηγαίνοντας σε ακόμα πιο τεχνικές λεπτομέρειες, το Beolab 50 διαθέτει ένα εύρος συχνοτήτων που εκτείνεται από κάτω από 15 Hz έως πάνω από 43.000 Hz, εξασφαλίζοντας μία ευρεία εμπειρία ήχου που δύναται να καταγράφει ακόμη και τις πιο λεπτές λεπτομέρειες. Επιπλέον, επιτυγχάνει μέγιστη στάθμη 120 dB SPL σε απόσταση 1 μέτρου, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τόσο ισχυρό όσο και δυναμικό ήχο, όπου και αν βρίσκεστε στο χώρο.

Το ηχείο χρησιμοποιεί τεχνολογία Adaptive Bass Linearization και διαθέτει εντυπωσιακή δυνατότητα 116 dB SPL, παρέχοντας πολύ δυνατή απόδοση χαμηλής συχνότητας.

Εν κατακλείδι, το Beolab 50 είναι ένα must have ηχείο που κάνει τα πάντα: προσαρμόζεται στην ακουστική του χώρου, εξασφαλίζει ακριβή και αυθεντική αναπαραγωγή ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον και όλα αυτά ντυμένα με μία καθηλωτική ομορφιά, με την υπογραφή των ειδικών στο design στα high end προϊόντα ήχου Bang & Olufsen. Επιλέξτε από μια σειρά από μοναδικά υλικά ή διαχρονικά φινιρίσματα αλουμινίου, ταξιδέψτε με τους ζεστούς μπρονζέ ή κομψούς ασημί τόνους και αφεθείτε στον πλούτο της καρυδιάς ή της βελανιδιάς. Οι δυνατότητες είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε.

Για αυτό κάντε ένα update στην ηχητική σας εμπειρία αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού σας με οδηγό ένα Beolab 50.

Σχετικά με την Bang & Olufsen

Η Bang & Olufsen είναι μια εταιρεία θρύλος στον ήχο υψηλής ποιότητας με πλούσια ιστορία που εκτείνεται σε πάνω από εννέα δεκαετίες. Ιδρύθηκε το 1925 και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας ήχου, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα και πρωτοποριακά σχέδια. Έχει καθιερωθεί ως σύμβολο πολυτέλειας και αίγλης τόσο στον κλάδο τους, όσο και στο κοινό που την έχει ξεχωρίσει. Σήμερα, συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της ακουστικής υπεροχής με ασυναγώνιστη ποιότητα, διαχρονική αισθητική και αξιοσημείωτο ήχο, δημιουργώντας εξαιρετικές εμπειρίες για απαιτητικούς πελάτες παγκοσμίως.

Info:
Μπορείτε να βρείτε το Beolab 50 και τα υπόλοιπα προϊόντα Bang & Olufsen στα επίσημα καταστήματα:
Bang & Olufsen Athens, Ακαδημίας 15
Bang & Olufsen Thessaloniki, Κηφισίας 48

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024