Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Οικονόμου – Μαρινάκη

Super League: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Οικονόμου – Μαρινάκη

Τα θέματα που έθεσε το Προεδρείο της Super League και τι απάντησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου, είχαν ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, και η αναπληρώτρια πρόεδρος του συνεταιρισμού, Κάτια Κοξένογλου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αθλητισμού, το Προεδρείο της Super League έθεσε τα θέματα της επαγγελματικής διαιτησίας, της ουσιαστικής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης, της μείωσης των ποσοστών συμβολαίων που υποχρεούται να καταβάλλει η Λίγκα και των φορολογικών δεικτών.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε ότι η Κυβέρνηση με τη σειρά της θα κινηθεί με γνώμονα την αναβάθμιση του προϊόντος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:

«Συνεχίζοντας τις επαφές του με Ομοσπονδίες και Φορείς του ελληνικού αθλητισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Αθλητισμού, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League 1, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, και την Αναπληρώτρια Πρόεδρο, κ. Κάτια Κοξένογλου.

Το Προεδρείο της Super League 1 έθεσε τα θέματα της επαγγελματικής διαιτησίας, της ουσιαστικής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης, της μείωσης των ποσοστών συμβολαίων που υποχρεούται να καταβάλλει η Λίγκα και των φορολογικών δεικτών.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι χρειάζεται να γίνουν πολλά βήματα στην κατεύθυνση αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λειτουργεί τόσο ως εγγυητής της πορείας αυτής όσο και ως καταλύτης θετικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα πεδία αντιπαράθεσης· πάντοτε εντός του πλαισίου που ορίζουν οι εθνικοί νόμοι και οι διεθνείς συμβάσεις, με γνώμονα τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το ευ αγωνίζεσθαι».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024