
Cher: Λανσάρει το δικό της παγωτό
Νέα επιχειρηματικά βήματα για την Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα.
Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Cher ανακοίνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ακόμη, γλυκό αυτή τη φορά, επιχειρηματικό της εγχείρημα. Το δικό της παγωτό με την ονομασία «Cherlato», αναφέρει το ΑΠΕ.
H ανακοίνωση μέσω Instagram
«Ναι, αυτό είναι αληθινό… Λανσάρω το παγωτό μου…Το νου σου LA!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής στο Instagram η σταρ ξαφνιάζοντας τους 2,6 εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους της ενώ αποκάλυψε ότι δούλευε πάνω στη συγκεκριμένη επιχειρηματική ιδέα από το 2018.
«Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια και τώρα επιτέλους συμβαίνει. Σύντομα περισσότερα», συνέχισε η διάσημη τραγουδίστρια ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει ένα μεγάλο χρωματιστό φορτηγό να είναι ζωγραφισμένο με διάφορες γεύσεις παγωτών σε σχήμα χωνάκι και το πρόσωπο της σε ασπρόμαυρο φόντο.
Παντού αναγράφεται η λέξη «Cher-lato» ενώ στο βίντεο ακούγεται η διάσημη επιτυχία της «Believe».
Όπως αναφέρει η Daily Mail η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια, με πωλήσεις δίσκων πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες στη βιομηχανία όμως της μόδας και της ομορφιάς.
Yep, This Is Real…. I’m Launching My Gelato….
Watch Out LA‼️
All Started 5 Years Ago And Now It’s Finally HAPPENING ?
More To Come…. pic.twitter.com/yGhcoAiG9B
— Cher (@cher) July 22, 2023
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνόδευσε τον βασιλιά Κάρολο & την βασίλισσα Καμίλα την ημέρα γενεθλίων της Νταϊάνα
- Βενεζουέλα – σεισμός: Σχεδόν 2.300 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στρατιωτικό ελικόπτερο των ΗΠΑ κατέπεσε στην Αραβική Θάλασσα
- Κασσελάκης: Θα αποσυρθεί από την πολιτική αν δεν μπει στη Βουλή το κόμμα του – «Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους»
- Κρήτη: 6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Αεροδιακομιδή του στην Αθήνα
- Αυτές είναι οι ενδεκάδες στο ματς Βέλγιο-Σενεγάλη (pics)

