Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα χάκερ η Γωγώ Φαρμάκη - Πώς της άδειασαν τον λογαριασμό σε... δευτερόλεπτα

Θύμα χάκερ η Γωγώ Φαρμάκη – Πώς της άδειασαν τον λογαριασμό σε… δευτερόλεπτα

Μεγάλη προσοχή!

Η Γωγώ Φαρμάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και μάλιστα διατηρεί λογαριασμούς σε πολλές εφαρμογές, με το TikTok να είναι τελευταία μία από τις αγαπημένες της, αφού τη βλέπουμε να πειραματίζεται με βιντεάκια, που δημοσιεύει.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας πρόσφατα δημοσίευσε δύο αναλυτικά βίντεο, μέσα από οποία εξήγησε, πως έπεσε θύμα χάκερ χάνοντας από το λογαριασμό της ένα πολύ σεβαστό ποσό, που είχε συγκεντρώσει.

Συγκεκριμένα, η άτυχη αυτή στιγμή συνέβη πριν από 12 χρόνια τότε, που η Γωγώ Φαρμάκη είχε δουλέψει σεζόν με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τις σπουδές της.

Τότε ήταν λοιπόν, που της έκλεψαν τις 7.000 ευρώ με την ίδια να απευθύνεται στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η απάτη και το ποσό που έκλεψαν από την Γωγώ Φαρμάκη

«Θα μοιραστώ μαζί σας ιστορίες που δεν ξέρετε. Θα ξεκινήσω από το μακρινό 2011 που βρίσκομαι για σεζόν στην Μύκονο, δούλευα σε κατάστημα με ρούχα. Μάζευα χρήματα για να πάω να σπουδάσω υποκριτική στην Νέα Υόρκη. Είχα φάει κόλλημα να πάω για σπουδές στην Νέα Υόρκη. Είχα τελειώσει εδώ τη σχολή του Αρμένη και είπα να πάω και στην Αμερική. Οπότε δούλευα όλη μέρα στο μαγαζί γιατί έπρεπε να μαζέψω τα χρήματα.

Όταν ήρθε η ώρα να ψάξω σπίτι στην Νέα Υόρκη, ήμουν μόνη μου, δεν είχα κάποιον εκεί. Τότε έλεγα διάφορα με την κολλητή μου. Έκανα αίτηση στη σχολή που ήθελα να πάω και με δέχτηκαν. Βρίσκω λοιπόν, ένα τέλειο σπίτι, όσοι ξέρετε από Νέα Υόρκη στο Μανχάταν, δίπλα στο Central Park, ένα ονειρικό σπίτι. Για τρεις μήνες το σπίτι αυτό έκανε 7.000. Όλα μια χαρά, είχα μιλήσει μαζί τους.

Με το που βάζω την κάρτα μου να πληρώσω το σπίτι για τους τρεις μήνες που θα ήμουν στην Νέα Υόρκη, είχα βγάλει βίζα, ήταν όλα έτοιμα. Με το που βάζω την κάρτα μου να πληρώσω 7.000 ευρώ, χάκερς μου κλέβουν 7.000 από τον λογαριασμό. Μπήκα να πληρώσω και μου έλεγε απορρίφθηκε η κάρτα σας, απορρίφθηκε η κάρτα σας.

Τη στιγμή που εγώ πληκτρολόγησα στο site με τα σπίτια 7.000 ευρώ και έβαλα και τον αριθμό της κάρτας μου εκείνη τη στιγμή μου έλεγε ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί ας πούμε. 1,2,3 αυνειδητοποιώ ότι λείπουν τα λεφτά από τον λογαριασμό μου, τρελάθηκα, να κλαίω, να τσιρίζω, να φωνάζω. Να μη μπορεί να με συνεφέρει κανένας, κανένας. Έλεγα τελείωσε, δε θα πάω Αμερική, ποιος μου πήρε τα λεφτά. Έβαλα δικηγόρο, πήγα στη δίωξη, πλήρωσα το δικηγόρο, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι έχει αυτό από πίσω. Προσκόμισα όλα τα έγγραφα, τα στοιχεία, τα email που είχα ανταλλάξει.

Δεν βρέθηκε ποτέ άκρη. Εγώ δεν το κυνήγησα τόσο; Εκείνοι δεν ασχολήθηκαν πολύ; Από εκείνη τη στιγμή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την κάρτα μου. Πάντα πήρώνω με άλλο τρόπο, οι 7.000 δεν βρέθηκαν ποτέ, κανένας ποτέ δεν με αποζημίωσε για το ποσό. Παρ’ όλα αυτά εγώ πήγα στην Αμερική, έκανα τις σπουδές μου» είπε η Γωγώ Φαρμάκη.

@georgia_farmaki Εσεις μαθαίνετε απο τα λάθη σας ? #hachers #nyc #airbnb ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgia Farmaki

@georgia_farmaki Εσεις μαθαίνετε απο τα λάθη σας ? #hachers #nyc #airbnb ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgia Farmaki

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024