Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«New Entry» από την Mercedes-Benz στο Μόναχο

«New Entry» από την Mercedes-Benz στο Μόναχο

Η γερμανική φίρμα ετοιμάζει για την επικείμενη έκθεση του Μονάχου το πρώτο κεφάλαιο της νέας της εποχής που αρχικά θα παρουσιαστεί υπό την μορφή πρωτοτύπου στη γερμανική διοργάνωση

Την πρεμιέρα ενός νέου πρωτότυπου που θα αναλάβει να δώσει τις πρώτες συστάσεις για το μοντέλο που στο μέλλον θα βρεθεί στην βάση της γκάμας της ανακοίνωσε η Mercedes   στην έκθεση του Μονάχου που ανοίγει αυλαία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Προς το παρόν η γερμανική φίρμα περιορίζεται στον χαρακτηρισμό «Entry» για το νέο μοντέλο δημοσιοποιώντας και ένα σχετικό teaser που αποτυπώνει την σιλουέτα του. Όπως ωστόσο είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν η γερμανική φίρμα, ο στόχος είναι να αναθεωρήσει το προϊοντικό της portfolio με βάση τρεις άξονες, Entry Luxury, Core Luxury και Top-End Luxury.

Προφανώς το νέο concept car ανήκει στην πρώτη κατηγορία παίρνοντας την μορφή ενός κομψού τετράθυρου μοντέλου το οποίο φλερτάρει με την coupe σχεδίαση σε ό,τι αφορά την λογική της οροφής. Μια προσεκτική παρατήρηση στις λεπτομέρειες αποκαλύπτει την παρουσία καμερών αντί εξωτερικών καθρεφτών αλλά και την απουσία συμβατικών χειρολαβών. Σε κάθε περίπτωση η συνολική εικόνα αποπνέει το σύνηθες αισθητικό «vibe» των Mercedes.

Aν και η γερμανική φίρμα δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι ήδη γνωστό ότι το Entry Luxury ως έκδοση παραγωγής θα αξιοποιήσει ως αφετηρία μια νέα αρχιτεκτονική, γνωστή με την κωδική ονομασία MMA η οποία θα είναι σε θέση σε θέση να διαχειριστεί τόσο αμιγώς ηλεκτρικά σύνολα όσο και συμβατικά τα οποία σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να συνοδεύονται από κάποιου είδους υβριδικής τεχνολογίας.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα το Entry Luxury αναμένεται να μετουσιωθεί σε έκδοση παραγωγής από το 2024 όντας, χάρη στην νέα αρχιτεκτονική του διαθέσιμο σε αμιγώς ηλεκτρικές όσο και σε υβριδικές εκδόσεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024