Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμερον: Αντί 30 εκατ. ευρώ βγάζει το ράντζο του προς πώληση!

Κάμερον: Αντί 30 εκατ. ευρώ βγάζει το ράντζο του προς πώληση!

Ο διάσημος σκηνοθέτης μάλλον… βαρέθηκε μια μυθική ιδιοκτησία έκτασης 102 στρεμμάτων!

Αν σας περισσεύουν τριάντα εκατομμύρια ευρώ και θέλετε να αγοράσετε γη τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον Τζεϊμς Κάμερον!

Ο διάσημος σκηνοθέτης βγάζει το ράντσο του στην Καλιφόρνια προς πώληση για 30 εκατομμύρια ευρώ!

Το ακίνητο 102 στρεμμάτων διαθέτει μια κύρια κατοικία με πέντε υπνοδωμάτια και επτά μπάνια, ξεχωριστό ξενώνα, εγκαταστάσεις ιππασίας, περιβόλι και πισίνα.

Η απόφαση του είναι τελεσίδικη. Ο Τζέιμς Κάμερον αποφάσισε να αποχαιρετήσει το εντυπωσιακό ράντσο του στην ακτή Gaviota της Καλιφόρνια, ένα ακίνητο που έγινε ένα από τα αγαπημένα του καταφύγια στο οποίο διαμόρφωσε μερικές από τις ταινίες του με τις υψηλότερες εισπράξεις, όπως το Avatar.

Ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης το αγόρασε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 για 4,3 εκατομμύρια δολάρια και τώρα αποφάσισε να το διαθέσει προς πώληση μέσω του Forbes Global Properties για 33 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ με τις τρέχουσες ισοτιμίες).

Εάν πουληθεί για ένα τέτοιο ποσό –αφαιρώντας τα έξοδα των διαφορετικών μεταρρυθμίσεων που πραγματοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια σε όλη την ιδιοκτησία– θα έχει ένα μάλλον ζουμερό κέρδος.

Το ράντσο βρίσκεται μπροστά στον Ειρηνικό Ωκεανό, στην οικιστική και αγροτική κοινότητα Hollister Ranch, ένα από τα πιο ιδιωτικά και ασφαλή συγκροτήματα στη νότια ακτή της Καλιφόρνια.

Μάλιστα, αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει το δικό της δίκτυο ηλιακής και αιολικής ενέργειας, καθώς και ένα πηγάδι που χρησιμοποιείται για την άρδευση της γης.

Διαθέτει μια κύρια κατοικία, με 743 τετραγωνικά μέτρα να μοιράζονται σε δύο ορόφους, με θολωτές οροφές με εμφανή ξύλινα δοκάρια, δάπεδα από χαλαζίτη Rocky Mountain, πέτρινα τζάκια και μεγάλα παράθυρα που πλημμυρίζουν τους εσωτερικούς χώρους με φυσικό φως και σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη θέα.

Με πέντε υπνοδωμάτια και επτά πολυτελή μπάνια, η κατοικία διαθέτει ένα δωμάτιο σαν σουίτα, τραπεζαρία, δύο γραφεία, αίθουσα πολυμέσων, αίθουσα παιχνιδιών, αίθουσα γυμναστικής και κουζίνα με προσαρμοσμένα ξύλινα ντουλάπια και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα Wolf και Sub-Zero, μεταξύ άλλων δωματίων.

Επίσης στο ακίνητο βρίσκεται ένας ανεξάρτητος ξενώνας 2.000 τετραγωνικών ποδιών και ένας υπαίθριος χώρος στάθμευσης που βρίσκεται σε υψόμετρο πάνω από την κύρια κατοικία με θέα στον ωκεανό.

Επιπλέον, υπάρχει μια μεγάλη πισίνα σε στιλ… λιμνοθάλασσας που περιβάλλεται από κήπους με φοίνικες, ένα γήπεδο τένις και ένα περιβόλι με 150 καλλιέργειες και πολλές ποικιλίες οπωροφόρων δέντρων που θα μπορούσαν να προμηθεύουν τον ιδιοκτήτη της με πολλά προϊόντα, όπως ακριβώς έχει κάνει μέχρι τώρα για την οικογένεια Κάμερον.

Περιλαμβάνει επίσης μια ιππική εγκατάσταση με δύο στάβλους, μάντρα και γραφεία εξοπλισμένα με χώρους φύλαξης και τέσσερα διαμερίσματα.

Ο σκηνοθέτης διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων με ιδιοκτησίες στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, το Λος Άντζελες και το Τέξας.

Πως το έλεγε το ραδιοφωνικό σποτάκι της δεκαετίας του ’60;

«Κανείς δεν ζημιώθηκε αγοράζοντας γη».

(εντός – εκτός σχεδίου, φως, νερό, τηλέφωνο, 5 λεπτά από την Ομόνοια κλπ)

Εν προκειμένω πέντε λεπτά από το Λος Αντζελες… (με το ελικόπτερο του Κάμερον).

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024