Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλά νέα για… όλους! Αυτή θα είναι η τυχερή μέρα κάθε ζωδίου την εβδομάδα που έρχεται

Καλά νέα για… όλους! Αυτή θα είναι η τυχερή μέρα κάθε ζωδίου την εβδομάδα που έρχεται

Διαβάστε με προσοχή!

Μια πολύ καλή εβδομάδα για όλα τα ζώδια βρίσκεται προ των πυλών, όπως όλα δείχνουν.

Συγκεκριμένα, την εβδομάδα που μας έρχεται… κάθε ζώδιο θα έχει και τη δική του τυχερή μέρα!

Ποια θα είναι λοιπόν η τυχερή μέρα κάθε ζωδίου την περίοδο 24-30 Ιουλίου 2023 σύμφωνα με το marieclaire.gr;

Ας δούμε αναλυτικά…

Κριός: Τρίτη 25 Ιουλίου. Νιώθετε μια ώθηση να αναγνωρίσετε τον σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και να κινηθείτε προς τις κατευθύνσεις που ποθεί η καρδιά σας. Αν όμως αυτές τις μέρες έχετε επαγγελματικές προτάσεις για τη νέα σεζόν οι οποίες παρατείνουν παλιές ιστορίες, μη φοβηθείτε να πείτε όχι. Να είστε σίγουρες ότι κάτι καλύτερο σας περιμένει στο βάθος του ορίζοντα.

Ταύρος: Τρίτη 25 Ιουλίου. Δεν σας φέρνει απαραίτητα νέες ευκαιρίες, αλλά σας βοηθάει να συνειδητοποιήσετε παλαιότερες, που δεν κυνηγήσατε στο παρελθόν. Καθώς το ένστικτό σας δυναμώνει, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κατανοήσει γιατί επιλέξατε την ασφάλεια αντί για το ρίσκο και τι μπορείτε να κάνετε διαφορετικά ώστε να εξελιχθείτε περισσότερο στο μέλλον.

Δίδυμοι: Τρίτη 25 Ιουλίου. Όταν αγκαλιάζετε αυτό που είστε πραγματικά, μαγικά πράγματα συμβαίνουν γύρω σας. Αυτή την ημέρα λοιπόν μη διστάσετε να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες σας, να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα πιστεύω σας. Βρίσκεστε σε ένα μονοπάτι μεταμόρφωσης αλλά για να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας πρέπει να είστε σε θέση να αδράξετε ό,τι είναι για εσάς σημαντικό.

Καρκίνος: Παρασκευή 28 Ιουλίου. Οι επικοινωνιακές δεξιότητές σας ενισχύονται ώστε να μπορείτε να εννοείτε ό,τι λέτε και να λέτε ό,τι σκέφτεστε. Δεν πειράζει να αφήσετε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας κυριεύει και να γίνετε πιο πρακτικές – θα πάρετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Αυτή είναι η στιγμή σας να επιστρέψετε στον κόσμο και να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει.

Λέων: Τρίτη 25 Ιουλίου. Θα νιώσετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να επεκταθείτε σε διαφορετικούς τομείς. Θα αξιοποιήσετε τα μαθήματα του τελευταίου χρόνου ώστε να κατανοήσετε πού αξίζει να αναλάβετε ρίσκα και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας ώστε να ζήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε. Το σύμπαν σάς στέλνει μηνύματα ότι δεν πρέπει να φοβηθείτε να προχωρήσετε μπροστά.

Παρθένος: Παρασκευή 28 Ιουλίου. Ενισχύεται η δεξιότητά σας να μετατρέπονται οι λέξεις σας σε πράξεις και στη ζωή που επιθυμείτε. Εστιάζετε στον εαυτό σας, στην αλήθεια και στα πιστεύω σας και διοχετεύετε την ενέργειά σας προς ό,τι μετράει περισσότερο για εσάς. Αν νιώθετε τελευταία ότι η κατάσταση έχει τελματώσει, ήρθε η στιγμή να εξελιχθείτε. Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Δώστε προσοχή.

Ζυγός: Τρίτη 25 Ιουλίου. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας κρατούν πίσω πρέπει να είστε συνεπείς στο στόχο σας. Αναρωτηθείτε: Ποιες ιδέες και ποια ιδανικά σας κρατούν μακριά από την τύχη; Μη φοβηθείτε να τις αναθεωρήσετε και να απαγκιστρωθείτε από αυτές. Η αποζημίωσή σας θα είναι μεγαλύτερη ελευθερία να κάνετε το επόμενο βήμα.

Σκορπιός: Τρίτη 25 Ιουλίου. Προετοιμαστείτε για μια περίοδο επούλωσης των συναισθηματικών πληγών σας. Αφιερώνοντας τόσο χρόνο στις δοκιμασίες και τον πόνο των άλλων, τους οποίους προσπαθείτε να υποστηρίξετε, χάνετε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, εστιάστε στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Δεν σας ζητάμε να παραμελήσετε τους αγαπημένους σας, αλλά να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, επιτέλους.

Τοξότης: Παρασκευή 28 Ιουλίου. Κάτι συμβαίνει στον επαγγελματικό τομέα σας, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικές γιατί δεν μπορείτε ακόμα να δείτε τη συνολική εικόνα. Συνήθως τέτοια εποχή αρχίζετε να κάνετε σχέδια για την επόμενη σεζόν αλλά με έναν ανάδρομο μπροστά σας, θα χρειαστεί να είστε επιφυλακτικές. Θα έχετε τύχη, αλλά για να τη χρησιμοποιήσετε σωστά πρέπει να αξιοποιήσετε όλα τα μαθήματα που έχετε πάρει μέχρι τώρα.

Αιγόκερως: Παρασκευή 28 Ιουλίου. Μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε και στο δικό σας χέρι είναι να χτίσετε τα θεμέλιά της. Ευτυχώς αυτή την εβδομάδα ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, μπαίνει στον Παρθένο, που ρυθμίζει την τύχη σας, εμπνέοντάς σας να σκεφτείτε πιο δημιουργικά, να βρείτε έναν σημαντικότερο σκοπό και να εστιάσετε στην εξέλιξή σας. Οι επόμενοι μήνες θα σας φέρουν μοναδικές ευκαιρίες, τώρα είναι η στιγμή να σκεφτείτε τι χρειάζεστε περισσότερο.

Υδροχόος: Τρίτη 25 Ιουλίου. Η επαγγελματική ζωή σας είναι υπό την επιρροή του Σκορπίου, του ζωδίου της αλήθειας και της μεταμόρφωσης, και τώρα δεν έχετε άλλη επιλογή παρά να αρχίσετε να σκέφτεστε πιο δημιουργικά, χτίζοντας μια καριέρα με οικονομικές και πνευματικές απολαβές. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε το ένα για το άλλο. Εξετάστε πώς θα βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο και ποτέ μην υποτιμάτε τον εαυτό σας ή τον αληθινό σκοπό σας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024