Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί - Προσοχή σε συναλλαγές και επαγγελματικά ζητήματα

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί – Προσοχή σε συναλλαγές και επαγγελματικά ζητήματα

Επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό;

Ερμής σε γωνία 30ο με τον Άρη. Μικρές, γρήγορες, θετικές λειτουργίες και εξυπηρετήσεις. Πώς θα εξελιχθεί η μέρα για όλα τα ζώδια;

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του και μέσα από το elle.gr προειδοποιεί.

Δείτε αναλυτικά

ΚΡΙΟΣ

Η επιπολαιότητά σας μπορεί να σας εκθέσει στην δουλειά σας. Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες δεν φαίνεται να έχουν τώρα μακρόχρονες προοπτικές. Χαλαρώστε και αναζητείστε νέες αξίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή εικόνα που έχετε διαμορφώσει για τον εαυτό σας μπορεί να σας εξασφαλίσει μια σπάνια επαγγελματική επιτυχία. Μην φοβάστε τις διαδικασίες και προβάλετε σωστά τις ικανότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σήμερα σας κάνει πιο ευαίσθητους και σκυθρωπούς. Αναζητείστε θετικούς ανθρώπους γύρω σας και μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις. Προσπαθήστε να βγείτε να διασκεδάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες συνθήκες στην δουλειά σας μπορεί να σας φορτίσουν και να σας φοβίσουν. Όμως τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά για σας στην συνέχεια. Κάντε λίγο υπομονή.

ΛΕΩΝ

Προωθείστε κάποιες νομότυπες συμφωνίες σήμερα, και επωφεληθείτε από κάποιες επαφές σας με Δημόσιες Υπηρεσίες. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από μακριά σας φτιάχνουν την διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σημαντική επιτυχία μπορείτε να εξασφαλίσετε σήμερα, αν τολμήσετε. Η προβολή των ιδεών σας αλλά και των προϊόντων σας θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Χαλαρώστε από τους ρυθμούς της κοινωνικής και επαγγελματικής σας καθημερινότητας και αναζητείστε την παρέα των καλών σας φίλων. Φανείτε πιο προσεχτικοί σε κάποιες συναλλαγές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείχνετε ιδιαίτερα συμπαθείς σήμερα, και η παρουσία σας κάνει αίσθηση στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να προσεγγίσετε ανθρώπους που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες ανακατατάξεις αναμένονται τώρα στα οικονομικά σας, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να πιεστείτε για να εξασφαλίσετε μια βοήθεια. Φανείτε πιο ψύχραιμοι στις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ξαφνική γνωριμία σήμερα μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντική για το μέλλον σας. φανείτε όμως ψύχραιμοι σε κάθε είδους ειδήσεις που μπορεί να σας ταράξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με την δουλειά σας με περισσότερη εξωστρέφεια. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και φροντίστε να διεκπεραιώσετε έγκαιρα τις τρέχουσες υποθέσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Δύσκολες διαπραγματεύσεις σχετικά με οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα αναμένονται για σήμερα. Μην κάνετε επενδύσεις σήμερα, αλλά φροντίστε να στηρίξετε μία καλή συνεργασία.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024