Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ποιοι είναι οι 4 τυχεροί του μήνα

Ζώδια: Ποιοι είναι οι 4 τυχεροί του μήνα

Αν κάτι τελειώσει, πρέπει να το αφήσουμε να φύγει, αφού στο άμεσο μέλλον θα φανεί ότι αφ' ενός ήταν για καλό μας και αφ' ετέρου θα έρθει κάτι άλλο, πολύ καλύτερο.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 03/07, 14:38 ώρα Ελλάδας, στις 11° 18’ του Αιγόκερω και είναι και Supermoon, κάτι που σημαίνει ότι το φεγγάρι θα είναι πιο λαμπερό και μεγάλο. Επηρεάζει Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 11-12 μοίρες.

Κριός

Αυτόν τον μήνα, ο Ήλιος θα συνεχίσει να περνάει από τον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας αυξημένη ευαισθητοποίηση στην ιδιωτική σας ζωή.

Αν και μοιράζεστε κάποιες ομοιότητες με τον Καρκίνο, σας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να αναλάβετε δράση παρά να κάνετε μια παύση για να βιώσετε και να αντιληφθείτε τις καταστάσεις.

Ως αποτέλεσμα, αυτή η εποχή σας ωθεί να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα συναισθήματά σας, ειδικά εκείνα που αφορούν στο οικογενειακό και σχεσιακό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Είστε πάντα σε επαφή με τα συναισθήματά σας, αλλά αυτό το μήνα, θα είναι πιο εύκολο για σας να ακολουθήσετε το ένστικτό σας χωρίς πολλές εξωτερικές επιρροές.

Αυτή η εποχή αφορά εσάς και τις ανάγκες σας, οπότε μη φοβάστε να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια, υποστήριξη και σιγουριά και επιδιώξτε ενεργά.

Ζυγός

Καθώς ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο, αυτό το μήνα θα έχετε ως στόχο την καριέρα και τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.

Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να παρουσιάσετε οτιδήποτε έχετε δουλέψει και είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που σας γεμίζει συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Αυτόν τον μήνα, ο Ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των ρομαντικών σχέσεων και των συνεργασιών, αναδεικνύοντας την ανάγκη σας για συναισθηματική υποστήριξη και ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024