Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Συνελήφθη τελικά ο 35χρονος από το Μπαγκλαντές που προσήχθηαπό τις Αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 46χρονης Άννας, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σε βάρος του έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία ενοχής, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βρέθηκε γενετικό υλικό του στο σπίτι του θύματος.
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Η Άννα με καταγωγή από την Κούβα εντοπίστηκε σε μια «λίμνη» αίματος στο διαμέρισμά της, από την σπιτονοικοκυρά της, στις 10 Ιουλίου.
Χτυπήματα σε όλο το σώμα
Σημειώνεται πως το θύμα, έφερε πολλαπλά σημάδια στο σώμα της κάτι που ενδεχομένως να δείχνει ότι υπήρξε πάλη.
Ίχνη διάρρηξης δεν υπήρχαν στον χώρο, ενώ φέρεται να βρέθηκε και ένα ψαλίδι το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε για τα δύο θανατηφόρα χτυπήματα στον λαιμό του θύματος, η οποία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, κατέληξε από αιμορραγικό σοκ.
Επίσης έφερε χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο, ενώ στην πλάτη και στα πόδια εντοπίστηκαν σημάδια που μοιάζουν με χαρακιές ή μαστιγώματα από ζώνη.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου