Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην Άρσεναλ ο Ράις με μεταγραφή ρεκόρ για την Premier League

Στην Άρσεναλ ο Ράις με μεταγραφή ρεκόρ για την Premier League

Ο Ντέκλαν Ράις είναι και επίσημα παίκτης της Άρσεναλ με την μεταγραφή του να γίνεται η ακριβότερη στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις πραγματοποιώντας την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League για να τον πάρει από τη Γουέστ Χαμ.

Για να γίνει και επίσημα «Κανονιέρης» ο Ράις δαπανήθηκαν 117 εκατομμύρια ευρώ από την Άρσεναλ, ποσό που ξεπερνά και τα χρήματα που είχε δώσει η Μάντσεστερ Σίτι για να αποκτήσει τον Τζακ Γκρίλις.

Στην ανακοίνωση της Άρσεναλ δεν διευκρινίστηκε η διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο 24χρονος αμυντικός χαφ, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για πολυετές συμβόλαιο, «δένοντας» τον Ράις στο «Έμιρεϊτς» για αρκετά χρόνια.

Πέρα από τα 117 εκατ. της μεταγραφής του πρώην αρχηγού των «Σφυριών», η Άρσεναλ μπορεί να χρειαστεί να καταβάλει άλλα 6 εκατ. αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Άρσεναλ:

«Ο διεθνής Άγγλος Ντέκλαν Ράις ήρθε στην ομάδα μας από τη Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ με μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη τεράστια εμπειρία, έχοντας 245 συμμετοχές με τα «Σφυριά», καθώς και 43 συμμετοχές με τα «Τρία λιοντάρια».

Ο Ντέκλαν ξεκίνησε την καριέρα του στα νιάτα του στην Τσέλσι, προτού ενταχθεί στην ακαδημία της Γουέστ Χαμ το 2014, ενώ ένα χρόνο αργότερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Την τελευταία ημέρα της σεζόν 2016/17, ο 18χρονος Ντέκλαν έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα και σύντομα έγινε αναπόσπαστο μέλος της πρώτης ομάδας τους για τις επόμενες έξι σεζόν.

Τον Μάιο του 2022 ανακηρύχθηκε αρχηγός του συλλόγου και τον Ιούνιο οδήγησε τα «Σφυριά» στην κατάκτηση του Europa Conference League, ενώ η UEFA τον ανακήρυξε παίκτη της σεζόν στη διοργάνωση. Είναι τακτικός παίκτης της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και συμμετείχε τόσο στο Euro 2020 όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024