Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μεξικανός άσος θα προσγειωθεί αύριο, Κυριακή (16/7), στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού ο ποδοσφαιριστής θα προέρχεται από υπερατλαντικό ταξίδι και πιθανώς θα μεταβεί στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.
Επομένως, την Δευτέρα λογικά ο Πιζάρο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 ετών με την ΑΕΚ.
Αν όλα πάνε καλά, ο Μεξικανός θα επανασυνδεθεί με τον Ματίας Αλμέδια την Τρίτη (18/7) στα Σπάτα, όπου θα προπονηθεί με τους κιτρινόμαυρους για πρώτη φορά, ενώ θα θα βρεθεί ξανά με τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος βρίσκεται με το Μεξικό στο Gold Cup.
Δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 επί του Παναιτωλικού στο αδιάφορο ματς των πλέι άουτ. Η προηγούμενη ήταν στις 30/11/25 στο Περιστέρι.
Την πιο χιουμοριστική στιγμή πριν από το Final Four της Αθήνας χάρισαν Μπαρτζώκας και Γιασικεβίτσιους, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού κάλεσε σε... αγώνα πυγμαχίας τον Λιθουανό!
Εντυπωσιακό φινάλε στη σεζόν πέτυχε ο Ατρόμητος που επικράτησε με 6-0 του υποβιβασμένου Πανσερραϊκού. Εντυπωσιακός ο Στίβεν Τσούμπερ που σημείωσε τέσσερα τέρματα.