Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τεχνολογία Inverter στα κλιματιστικά: Πώς σας βοηθάει να εξοικονομήσετε ενέργεια

Τεχνολογία Inverter στα κλιματιστικά: Πώς σας βοηθάει να εξοικονομήσετε ενέργεια

Τα κλιματιστικά με την προηγμένη τεχνολογία inverter μπορούν να νικήσουν τον καύσωνα «Κλέων», προσφέροντας πολύτιμη δροσιά μέσα στον καύσωνα.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και με τον καύσωνα να ανεβάζει επικίνδυνα τις θερμοκρασίες, όλοι αναζητούμε τις καλύτερες επιλογές για να κρατήσουμε τους χώρους μας δροσερούς. Εάν θέλετε να τα καταφέρετε χωρίς να δείτε τον λογαριασμό του ρεύματος να «ανεβαίνει» μαζί με τον υδράργυρο, τότε έχει έρθει η στιγμή να γνωρίσετε τα κλιματιστικά με την προηγμένη τεχνολογία inverter, που υπόσχονται ακριβώς αυτό: δυνατές αποδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας.

Όσον αφορά την ψύξη του αέρα των χώρων σας (αλλά και την θέρμανση τους τον χειμώνα) θέλετε να επιλέξετε το πιο ενεργειακά αποδοτικό, φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικό κλιματιστικό, διατηρώντας παράλληλα ένα άνετο οικιακό περιβάλλον με καθαρό, ποιοτικό αέρα.

Η τεχνολογία inverter είναι η καλύτερη επιλογή λόγω της ανώτερης ενεργειακής απόδοσης, των σταθερών δυνατοτήτων ψύξης και αντίστοιχα θέρμανσης και φυσικά του μειωμένου θορύβου για να το χρησιμοποιείτε ακόμα και κατά την διάρκεια της νύχτας, χωρίς να σας κρατά ξάγρυπνους.

Που υπερτερούν τα κλιματιστικά inverter;

Πώς λειτουργεί όμως το σύστημα τεχνολογίας inverter και γιατί είναι τόσο αποδοτικό;

Η βασική διαφορά μεταξύ ενός κλιματιστικού inverter και ενός κλασικού έγκειται στον σχεδιασμό του κινητήρα του συμπιεστή του. Αυτό είναι το κουτί που βρίσκεται έξω από το σπίτι ή το διαμέρισμά σας με τον μεγάλο στρογγυλό ανεμιστήρα μέσα.

Ένα κλιματιστικό inverter χρησιμοποιεί μικροεπεξεργαστές για να ελέγξει την ταχύτητα του κινητήρα του συμπιεστή του ώστε να ταιριάζει με την απαιτούμενη έξοδο. Μόλις το δωμάτιο κρυώσει ή ζεσταθεί, ένα κλιματιστικό inverter μειώνει την ταχύτητα του κινητήρα για εξοικονόμηση ενέργειας και διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας.

Μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στους χώρους σας, σε εξαιρετική καλοκαιρινή έκπτωση, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε κλιματιστικά inverter ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην ώρα του, στην πόρτα σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Εκτός από τις εκπτώσεις, το SHOPFLIX.GR έχει και έως -50% έκπτωση στα μεταφορικά σε όλα τα κλιματιστικά έως και τις 16/7. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ψάξαμε και βρήκαμε τα τρία πιο δυνατά μοντέλα που θα σας χαρίζουν δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά τον χειμώνα χωρίς κολλήματα:

Κλιματιστικό Inverter Sendo Cronus 2

Το Κλιματιστικό Inverter Sendo Cronus 2 διαθέτει οικονομική λειτουργία, compact διαστάσεις, μοντέρνα και ελκυστική σχεδίαση. Χάρη στην χρήση ειδικών φίλτρων PM 2.5 κατακράτησης βλαβερών σωματιδίων σε ποσοστό 98%, δημιουργεί φρέσκια ατμόσφαιρα καθαρού αέρα, καθιστώντας το την πιο ιδανική και επίκαιρη επιλογή.

Σας υπόσχεται μικρότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη απόδοση. Η κατανάλωση ρεύματος μειώνεται κατά 40% μιας και απαιτείται πολύ λιγότερη κατανάλωση για “συνεχόμενη συντήρηση” θερμοκρασίας και συνεχόμενη λειτουργία σε “χαμηλές στροφές”, από το να ανοίγει και να κλείνει.

Ο απομακρυσμένος έλεγχος μέσω WiFi σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το κλιματιστικό σας,όπως εσείς επιθυμείτε, ακόμα και όταν δεν είστε στον χώρο σας με την μοναδικη εφαρμογη Sendo Smart App.

Στην ενισχυμένη του απόδοση συντελούν η μεγάλη απόσταση ροής αέρα, που μπορεί να φτάσει τα 15 μέτρα, το χαμηλό εύρος τάσης λειτουργίας 170V και ο αθόρυβος σχεδιασμός για άνετη χρήση όλες τις ώρες της ημέρας.

Κλιματιστικό Inverter CHiQ

Το Κλιματιστικό Inverter CHiQ έχει κατασκευαστεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο κλιματισμό. Διαθέτει ισχυρά inverter μοτέρ για δυνατές επιδόσεις αλλά και οικονομική κατανάλωση τόσο στη ψύξη όσο και στη θέρμανση.

Στόχος του είναι μέσα από τη λειτουργία WiFi να παρέχουν τη μέγιστη χρηστικότητα και προσωποποίηση στις ανάγκες του. Με το 3 σε 1 φίλτρο βιταμίνης C, ιόντος αργύρου και αντιμικροβιακής δράσης σε συνδυασμό με τη λειτουργία Ιονιστή υπόσχεται ότι ο αέρας που αναπνέετε θα είναι πιο καθαρός από ποτέ.

Με τη λειτουργία Turbo το κλιματιστικό θα μεγιστοποιήσει την απόδοση της ψύξης και της θέρμανσης, φτάνοντας στην επιθυμητή θερμοκρασία σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ενώ θα την κρατήσει στο επιθυμητό ώστε να παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για έναν ευχάριστο ύπνο.

Διαθέτει και κρυφή οθόνη LED στην οποία μπορείτε να δείτε την ένδειξη του κλιματιστικού ξεκάθαρα και ομορφαίνει ο χώρος σας.

Κλιματιστικό Inverter Toyotomi Izuru All

Με γνώμονα την ανάγκη για την απόλυτη άνεση στο χώρο το κλιματιστικό Inverter Toyotomi Izuru All εντυπωσιάζει με τις υψηλές αποδόσεις, τη χαμηλή κατανάλωση, τις έξυπνες λειτουργίες του και την τεχνολογία voice control. Διαθέτει μοναδικό φίλτρο Hepa 13 Plus σε συνδυασμό με τον Ιονιστή, φίλτρο Photocatalytic και λειτουργία αποστείρωσης 56oC Self Clean που προσφέρουν καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο.

Ελέγξτε το κλιματιστικό σας χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας. Μιλήστε του και αυτό θα ανταποκριθεί στις εντολές σας μέσω των Voice assistants. Τώρα το κλιματιστικό σας είναι μέρος του smart home και η χρήση του γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Διαθέτει λειτουργία I SENSE με έξυπνο αισθητήρα στο χειριστήριο για ιδανική θερμοκρασία όπου κι αν βρίσκεστε.

Διαθέτει λειτουργία Self Clean για αποτελεσματικό αυτοκαθαρισμό, που αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και βλαβερών μικροοργανισμών, χαρίζοντας καθαρό και φρέσκο αέρα στο χώρο μέσω της αποστείρωσης του εσωτερικού στοιχείου που πραγματοποιείται στους 55οC.

Με την λειτουργία Έξυπνης Εκκίνησης,  το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024