Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέιν Μάλικ: Σπάει τη σιωπή του για τις καταγγελίες της πεθεράς του που οδήγησαν στον χωρισμό με την Gigi Hadid

Ζέιν Μάλικ: Σπάει τη σιωπή του για τις καταγγελίες της πεθεράς του που οδήγησαν στον χωρισμό με την Gigi Hadid

Ο Ζέιν Μάλικ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τις κατηγορίες της πεθεράς του για ξυλοδαρμό, οι οποίες οδήγησαν στον χωρισμό του από την Gigi Hadid.

Ο Βρετανός ποπ σταρ Ζέιν Μάλικ μίλησε δημόσια αυτή την εβδομάδα για τις κατηγορίες που αντιμετώπισε το 2021 μετά από μια διαμάχη με τη μητέρα του μοντέλου Gigi Hadid, Yolanda, στο σπίτι τους στην κομητεία Μπακς, λέγοντας πως ο χειρισμός της κατάστασης αντιμετωπίστηκε με «τον καλύτερο τρόπο».

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Το περιστατικό αφορούσε έναν τσακωμό στις 29 Σεπτεμβρίου του 2021, όταν η Yolanda πήγε στο ακίνητο που μοιραζόταν τότε ο Ζέιν με την πρώην του Gigi Hadid, ενώ εκείνη βρισκόταν στο Παρίσι.

Εκεί φαίνεται πως ο Ζέιν της ζητήσει να «μείνει μακριά» από την Khai, την κόρη του με την Gigi. Στη συνέχεια, ο Μάλικ έσπρωξε τη Yolanda Hadid σε μία συρταριέρα, σύμφωνα με τα έγγραφα. Επίσης, την έβρισε ουρλιάζοντας: «Μείνε μακριά από την κόρη μου” και αποκαλώντας τη Yolanda “γ@f#*$@$ Ολλανδή τ@#$λα».

Επιπλέον, φημολογείται ότι τηλεφώνησε στην Gigi στο Παρίσι και της φώναξε στο τηλέφωνο: «Απόκτησε @ρχ@δ#$ και υπερασπίσου τον σύντροφό σου ενάντια στη γ@#$%ν$ μητέρα σου στο σπίτι μου».

Μετά το περιστατικό του απαγορεύτηκε να επικοινωνήσει με τη Yolanda και του δόθηκε εντολή να παρακολουθήσει πρόγραμμα επίβλεψης ενδοοικογενειακής βίας και διαχείρισης θυμού.

Η πρώτη δημόσια απάντησή του

Ο Ζέιν Μάλικ απάντησε για πρώτη φορά για το περιστατικό μετά από δύο χρόνια σιωπής.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του podcast «Call Her Daddy», που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, ο τραγουδιστής είπε ότι ήθελε να αποφύγει να επιστήσει περαιτέρω την προσοχή στο περιστατικό μιλώντας για αυτό και αισθάνεται ότι «το αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο».

«Δεν εμπλέκομαι όταν οι άνθρωποι μιλάνε στο διαδίκτυο. Το πολυτιμότερο πράγμα για μένα είναι ο χρόνος και δεν θέλω να δικαιολογούμαι. Ήξερα ποια ήταν η κατάσταση και ήξερα τι συνέβη και οι άνθρωποι που συμμετέχουν, γνωρίζουν τι συνέβη και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία», είπε αρχικά.

«Δεν ήθελα να τραβήξω την προσοχή και δεν ήθελα να έχω μια αρνητική αντιπαράθεση μαζί της για το αφήγημά της ώστε να το διαβάσει τελικά η κόρη μου. Πιστεύω ότι το αντιμετώπισα με τον καλύτερο τρόπο και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ειπωθεί. Ήταν πολύ αρνητική η κατάσταση. Είναι οικογενειακά θέματα και θα προτιμούσα να τα κρατήσω στην οικογένεια. Είμαι πολύ κοντά στο παιδί μου, αν μπορούσα να έχω το 60% θα το έπαιρνα», πρόσθεσε.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024