Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Matt Damon: Με τις κόρες του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Oppenheimer»

Matt Damon: Με τις κόρες του στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Oppenheimer»

Όλοι μαζί περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά».

Από την Μύκονο στο Παρίσι ο Matt Damon. Ο σταρ του Χόλιγουντ μπορεί την περασμένη εβδομάδα να απολάμβανε τις διακοπές του στο νησί των ανέμων, τώρα όμως έχει σηκώσει μανίκια και προωθεί τη νέα του ταινία με τίτλο «Oppenheimer».

Ο 52χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι για την πρεμιέρα της ταινίας του και δεν ήταν μόνος του. Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε με τις κόρες του και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα μιας και δεν συνηθίζει τις δημόσιες οικογενειακές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, στο πλευρό του ήταν η 24χρονη Alexia, η 17χρονη Isabella, η 14χρονη Gia και η 12χρονη Stella. Για την εμφάνιση τους όλες επέλεξαν εντυπωσιακά φορέματα για την περίσταση, ενώ ο μπαμπάς τους επέλεξε ένα σατέν ναυτικό μπλε κοστούμι.

Περήφανος μπαμπάς ο Matt Damon πόζαρε χαμογελαστός και ευδιάθετος για φωτογραφίες τόσο μαζί με τις κόρες του όσο και μόνος του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί

Η «Oppenheimer» ήταν από πιο αναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού. Είναι βασισμένη στην ιστορία του Αμερικανού θεωρητικού φυσικού J. Robert Oppenheimer και παρουσιάζει τη δημιουργία των πρώτων πυρηνικών όπλων. Στο καστ των αστέρων συμμετέχουν επίσης οι Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek, Kenneth Branagh και άλλοι.

«Δεν ξέρω αν μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα τέτοιο όπλο», λέει ο Oppenheimer στο τρέιλερ. «Υπάρχει πιθανότητα, μόλις πατήσουμε το κουμπί, να καταστραφεί ο κόσμος;», αναρωτιέται ο Matt Damon ως υποστράτηγος Leslie Groves. «Οι πιθανότητες είναι σχεδόν μηδέν», απαντάει ο Cillian Murphy, με έμφαση.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024