Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζον Σίνα: Από πρωταθλητής του WWE σε γοργόνα Ken για την ταινία της «Barbie»

Τζον Σίνα: Από πρωταθλητής του WWE σε γοργόνα Ken για την ταινία της «Barbie»

Ο Τζον Σίνα αποκάλυψε ότι ο ρόλος του στη «Barbie» θα αφήσει το κοινό με διαφορετικές απόψεις.

Ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής, Τζον Σίνα, μεταφορτώθηκε σε γοργόνα Ken, με σκοπό να υποδυθεί μία από πολλές εκδοχές του Ken που υπάρχουν στην «Barbie».

Το αφιέρωμα για το παρασκήνιο της ταινίας αποκάλυψε τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο ηθοποιός πλέον, Τζον Σίνα.

Δείτε την εμφάνισή του

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε να ποζάρει για την κάμερα χωρίς πουκάμισο, φορώντας ένα κολιέ από κοχύλι με ένα τιρκουάζ μενταγιόν. Φορούσε επίσης μια ξανθιά περούκα μέχρι τους ώμους του για την εμφάνισή του στην Barbie με την πρωταγωνίστρια της Margot Robbie.

Ο Τζον Σίνα φαίνεται πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει σε αυτό το πολυαναμενόμενο έργο και σε συνέντευξή του μίλησε για τον χαρακτήρα του.

Νομίζω ότι θα είναι μια ταινία που θα προκαλέσει συζήτηση. Και νομίζω ότι θα είναι όμορφα οπτικά ελκυστική. Νομίζω ότι το κοινό θα φύγει με ένα μείγμα απόψεων, το οποίο πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη μορφή ψυχαγωγίας», είπε αρχικά.

«Όταν έχεις μια καθολική άποψη για ένα έργο, δεν είναι κακό αυτό, αλλά όταν οι άνθρωποι μπορούν να ξεκινήσουν μια φλογερή συζήτηση για κάτι, νομίζω ότι αυτό είναι καλό», πρόσθεσε.

Η συνάντηση με την Margot Robbie

Ο Τζόν Σίνα αποκάλυψε πως πρότεινε μόνος του να συμμετάσχει στη ταινία, όταν γύριζε το Fast X ακριβώς απέναντι από την Barbie και πρότεινε τον εαυτό του στην πρωταγωνίστρια και παραγωγό Ρόμπι για έναν cameo ρόλο.

«Το Fast X γυριζόταν απέναντι από την Barbie και [εκείνη με ρώτησε], «Γιατί δεν κάνεις εσύ την Barbie;», της είπα, «Προσπαθώ!». Και η Μάργκοτ παίρνει πολλές αποφάσεις γι’ αυτό και είπα, «Λοιπόν, θα κάνω ό,τι χρειαστείς»».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Margot Robbie, λέγοντας πως δεν έχουν ξαναδουλέψει μαζί.

«Νομίζω ότι η Barbie και το Fast X έχουν πολλούς παραλληλισμούς. Το καστ της Barbie είναι καταπληκτικό. Το καστ του Fast X είναι καταπληκτικό. Ήταν μια ευκαιρία να [πω], «Ει, παιδιά, θα θέλατε να με έχετε αν μπορούσα να κάνω κάτι;»».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024