Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φορά παπούτσια… Νο 23 ο Νόλε

Φορά παπούτσια… Νο 23 ο Νόλε

Ο τεράστιος Τζόκοβιτς και το Γουίμπλετον

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο (ανωτέρω) τίτλος δεν είναι απολύτως ακριβής. Αλίμονο αν φορά τέτοιο νούμερο ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Απλά, ο Σέρβος τενίστας στα λευκά του αθλητικά παπούτσια, αυτά με τα οποία  εμφανίζεται στο γρασίδι του Γουίμπλεντον, έχει το Νο 23 τυπωμένο στη φτέρνα. Θα τα φορά για καιρό; ‘

Η μήπως θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσει σύντομα; Προφανώς θα το γνωρίζουμε έως το τέλος της εβδομάδας όπου ο Τζόκοβιτς έχει πρώτα ραντεβού με τον Σίνερ την Παρασκευή για τα ημιτελικά του συγκεκριμένου Grand Slam και εν συνεχεία θέλει να πανηγυρίσει ένα ακόμη τρόπο , την Κυριακή το απόγευμα.

Κάπου εδώ ας δοθεί η εξήγηση: ο επτά φορές πρωταθλητής του Γουίμπλεντον έχει κατακτήσει 23 τίτλους Grand Slam στο απλό ανδρών επιθυμεί σφόδρα να πανηγυρίσει και το All England Club.

«Λοιπόν, προφανώς αν συμβεί σε λιγότερο από μια εβδομάδα να φτάσω τα 24, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το 24, υποθέτω», είπε ο Τζόκοβιτς χαμογελώντας και πάντα με αισιοδοξία. «Δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα να το κάνουμε αυτό»!

Ο Τζόκοβιτς απέκλεισε τη Δευτέρα  τον Χούρκας και μετά, την Τρίτη, τον Ρούμπλεφ. Ο 23ος τίτλος του στα κορυφαία τουρνουά ήρθε τον περασμένο μήνα στο γαλλικό όπεν και ενώ είχε πανηγυρίσει και στην Αυστραλία.

«Νομίζω ότι είναι ωραίο», είπε. «Είναι ωραίο να σημειώνεις το επίτευγμα, το ιστορικό επίτευγμα, με αυτόν τον τρόπο».

Ο Τζόκοβιτς έχει ξεπεράσει τόσο τον Ρότζερ Φέντερερ όσο και τον Ράφαελ Ναδάλ και είναι μαζί με τη Σερένα Γουίλιαμς με 23 μεγάλους τίτλους. Αν κερδίσει στο Γουίμπλεντον την Κυριακή, τότε θα ισοφαρίσει το συνολικό ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ.

«Είμαι πολύ περήφανος για το επίτευγμα, προφανώς», είπε ο Τζόκοβιτς και πρόσθεσε «είμαι όμως και συγκεντρωμένος στο πώς θα φτάσω μέχρι το τέλος σε αυτό το τουρνουά». Στο εξής, η δουλειά πηγαίνει σε όσους …έχουν αναλάβει να προσθέτουν αριθμούς στα παπούτσια του Σέρβου τενίστα!

Sports in

Συγκλονιστικό βίντεο: Η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4» (vid)

Απολαύστε το βίντεο με την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024