Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το καλοκαίρι πάμε παντού με το μωρό μας!

Αυτό το καλοκαίρι πάμε παντού με το μωρό μας!

Βόλτα στην πόλη, συνάντηση με τους φίλους στο πάρκο, διακοπές στο νησί, ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα αυτά γίνονται εύκολα παρέα με το μωρό μας, γιατί απλά μπορούμε.

Η ζωή ενός νέου ζευγαριού της πόλης σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έχουμε προ δεκαετίας. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και ευτυχώς προς το καλύτερο γιατί πλέον δεν χρειάζεται η ζωή του ζευγαριού να προσαρμοστεί στη ζωή του μωρού αλλά το αντίθετο. Το νέο μέλος της οικογένειας μπορεί να ζει την κάθε στιγμή, σε κάθε συνθήκη και ανεξάρτητα από τοποθεσία και εποχή μαζί μας. Ήρθε λοιπόν το καλοκαίρι. Σούπερ. Πού θα πάμε με το μωρό μας; Παντού. Οι διακοπές άλλωστε είναι πολύτιμες για το κλείσιμο της εργασιακής περιόδου και πριν το ξεκίνημα της νέας, οι διακοπές είναι απαραίτητες για να γεμίσουν τα ενεργειακά μας αποθέματα. Για αυτό χρειάζεται ο κατάλληλος εξοπλισμός, με άλλα λόγια το σωστό καρότσι.

Ήταν το 2012 όταν η BABYZEN παρουσίασε στην αγορά το πρώτο compact επαναστατικό καρότσι που ήρθε να δώσει τις καλύτερες λύσεις μετακίνησης εντός και εκτός πόλης. Η εταιρεία που γεννήθηκε στο Παρίσι από την ανάγκη ενός γονιού (του ιδρυτή Julien Chaudeurge), έφτιαξε ένα καρότσι που έχει άριστο σχεδιασμό, είναι πολύ ελαφρύ, προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη και ηλικία του μωρού και φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Μετά από χρόνια έρευνας και πέντε κατοχυρωμένες πατέντες γεννήθηκε το YOYO που από τότε έχει κυκλοφορήσει και σε διάφορες ανανεωμένες εκδόσεις. Το καρότσι αυτό είναι πολύ εύκολο στο χειρισμό με ελαφρύ πλαίσιο, πατενταρισμένο σύστημα Soft Drive και αναρτήσεις στους τροχούς του, διπλώνει και ξεδιπλώνει γρήγορα, μπορεί να ελιχθεί με το ένα χέρι και να μεταφερθεί στον ώμο, να κινηθεί σε στενά πεζοδρόμια και πολυσύχναστα μέρη και προσαρμόζεται σε όλους τους αποθηκευτικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένης της καμπίνας του αεροπλάνου. Είναι δηλαδή προσαρμοσμένο σε κάθε lifestyle και για κάθε περίσταση, είναι ένα καρότσι για όλες τις ανάγκες.

Το YOYO² καρότσι έχει και άλλα ταλέντα να ξεδιπλώσει, αρχής γενομένης των αξεσουάρ που το συνοδεύουν, με στόχο πάντα να διευκολύνουν την καθημερινή ζωή των γονέων γιατί ως γνωστόν ευτυχισμένοι γονείς σημαίνει ευτυχισμένο μωρό. Αλλά για να τα δούμε όλα αυτά από κοντά.

YOYO ομπρέλα για τις καλοκαιρινές σας βόλτες

Απαραίτητη το καλοκαίρι, η ομπρέλα αυτή παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία για το μωρό όταν βγαίνει στον ήλιο καθώς διαθέτει προστασία UPF 50+ και ισχυρή αδιαφάνεια, ενώ προσαρμόζεται σε όλες τις εκδόσεις του YOYO.  Κυκλοφορεί στα 8 χαρακτηριστικά χρώματα για να ταιριάζει με το στυλ σας.

YOYO ποτηροθήκη για κεφάτους γονείς

Για να μην ψάχνεις που θα βάλεις τον καφέ ή το νερό σου, με φόβο πάντα να μη χυθεί, ένα αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένο για το YOYO που ταιριάζει τέλεια στο πλαίσιό του και με 6 διαφορετικά σημεία στερέωσης για να το προσαρμόσεις στην ανάγκη σου! Βάλε και ένα για το μπουκαλάκι του μωρού σου.

YOYO για τα ποδαράκια

Επειδή η άνεση είναι το φόρτε του, βάλτε το πρόσθετο εξάρτημα ποδιών για έξτρα άνεση στις μεγάλες βόλτες ή για έναν ωραίο ύπνο. Το στήριγμα ποδιών μπαίνει σε λίγα δευτερόλεπτα και έχει δύο διαθέσιμες θέσεις: ξαπλωμένο ή καθισμένο. Να σημειώσουμε ότι το καρότσι διπλώνει και ξεδιπλώνει χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις το στήριγμα!

YOYO Σακίδιο πλάτης για εύκολη μεταφορά

Ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να μεταφέρεις το καρότσι είναι το ειδικά σχεδιασμένο σακίδιο πλάτης που θα το προστατεύσει από γρατσουνιές και σκόνη κάθε φορά που θα ξεκινάτε για νέες μικρές και μεγάλες περιπέτειες. Είναι ελαφρύ, έξυπνο και πρακτικό, με μία μπροστινή τσέπη και πίσω ιμάντα που σου επιτρέπει να το στερεώσεις και στη βαλίτσα σου. Χωράει και κάτω από κάθισμα μόλις διπλωθεί.

YOYO κουνουπιέρα για τους ενοχλητικούς ιπτάμενους επισκέπτες

Δεν πας πουθενά το καλοκαίρι χωρίς την κουνουπιέρα, γιατί είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να κρατήσεις τα κουνούπια (και κάθε λογής έντομα) μακριά από τα μικρά ανθρωπάκια, διατηρώντας παράλληλα τη ροή του αέρα χωρίς παρεμβολές. Εξαιρετικά εύκολο στην τοποθέτησή του και κατασκευασμένο από premium υλικό. Μην ξεχνάμε ότι πολλοί αγάπησαν το καλοκαίρι, μα τα κουνούπια ουδείς!

Εφοδιάσου λοιπόν με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και κάνε αυτό το YOYO καλοκαίρι μία fun περίοδο για να περάσεις τις καλύτερες διακοπές με το μωρό σου. Άνετα, ξεκούραστα και χωρίς σκέψεις!

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024