Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καλπάζει» ο Τζόκοβιτς (3-1)

«Καλπάζει» ο Τζόκοβιτς (3-1)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 3-1 σετ τον Χούμπερτ Χούρκατς και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Wimbledon όπου τον περιμένει ο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ένα βήμα ακόμη πιο κοντά προς την κατάκτηση του 8ου τίτλου του στο Wimbledon βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (10/07) ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μετά από μεγάλη μάχη με τον Χούμπερτ Χούρκατς, η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής και διακόπηκε λόγω του προχωρημένου της ώρας, ο Σέρβος επικράτησε με 3-1 σετ του Πολωνού και πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τρίτου Major της χρονιάς όπου θα παίξει με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο «Νόλε» χρειάστηκε να καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να εξασφαλίσει την είσοδό του στην οκτάδα. Την Κυριακή πήρε πάρα πολύ δύσκολα τα δύο πρώτα σετ με 7-6 (6), 7-6 (6), ενώ σήμερα έχασε το τρίτο με 7-5 και κατέκτησε το τέταρτο με 6-4 σε ματς που κράτησε 2 ημέρες και συνολικά 3 ώρες και 7 λεπτά. Η σημερινή του πρόκριση ήταν η 14η στην καριέρα του στο λονδρέζικο Grand Slam.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024