Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποστέκογλου: «Περιμένω τον Κέιν για να μιλήσουμε για το όραμά μας στην Τότεναμ»

Ποστέκογλου: «Περιμένω τον Κέιν για να μιλήσουμε για το όραμά μας στην Τότεναμ»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Τότεναμ και αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Κέιν.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως νέος προπονητής της Τότεναμ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Χάρι Κέιν, που τις τελευταίες μέρες ακούγεται αρκετά για την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί αν και έχουν κάνει ήδη δύο προτάσεις για τον Άγγλο επιθετικό, ο Ελληνοαυστραλός προπονητής τον θέλει τη νέα σεζόν, όπως επίσης θέλει να κάνει και την Τότεναμ επιτυχημένη.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Κέιν για το τι θέλει ο ίδιος για την ομάδα, αλλά θα το κάνουν την Τετάρτη που θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Όσα είπε ο Άγγελος Ποστέκογλου στην συνέντευξη Τύπου:

«Όχι, δεν είχα διαβεβαιώσεις για το μέλλον του Κέιν και δεν θα περίμενα καμία, γιατί με τέτοια πράγματα δεν έχεις ποτέ να κάνεις με βεβαιότητες. Ανυπομονεί να επιστρέψει στις προπονήσεις, να μπει ανάμεσα στους παίκτες και να αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί.

Αν αφιερώσω τον χρόνο μου ανησυχώντας για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η υπόθεση του Κέιν, θα χάσω την προσπάθεια να φτιάξω μια ομάδα που θα μας κάνει επιτυχημένους. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε αυτά που ξέρω αυτή τη στιγμή, και αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χάρι είναι μέρος αυτής της ομάδας. Δεν πρόκειται να χάσω αυτή την αρχική ευκαιρία να κάνω αυτό που ξέρω ότι θα είναι σημαντικό μακροπρόθεσμα.

Αυτό υπερβαίνει τα άτομα. Αφορά περισσότερο την υπερισχύουσα φιλοσοφία σχετικά με το ποιοι θέλουμε να είμαστε ως ομάδα και τα βασικά άτομα σε αυτήν. Δεν νομίζω ότι είναι ο ρόλος μου να κάθομαι εκεί και να συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους με έναν τρόπο λόγω των περιστάσεων γύρω τους. Είμαι μεγάλος και συμπεριφέρομαι σε όλους το ίδιο.

Ο Χάρι είναι ήδη μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου και θέλω να συνεχίσει εδώ. Η συζήτησή μου μαζί του θα είναι για το πώς μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον σύλλογο επιτυχημένο και αυτός το θέλει επίσης. Αμφιβάλλω ότι θα είναι καθοριστικό με τον τρόπο που πιστεύουν οι άνθρωποι. Θέλω να συστηθώ στον Χάρι, να του δώσω το όραμά μου, να κατανοήσω το όραμά του και να προσπαθήσω να είμαι επιτυχημένος.

Πάντα αναλαμβάνω τους συλλόγους αφού είχαν μια απογοητευτική/ές σεζόν. Αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι να δημιουργήσω κάτι που να διαρκεί και να μείνει πέρα από τη θητεία μου. Το σενάριο στο οποίο βρίσκεται η Τότεναμ αυτή τη στιγμή είναι αυτό που με παρακινεί περισσότερο».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024